RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda verre for United

Foto: Darren Staples/SCANPIX
Sist oppdatert:
Akkurat da man trodde problemene ikke kunne bli større...

Åtte av Manchester Uniteds forsvarsspillere er ute med skade. Da laget slo West Ham 4-0 borte i Premier League i helga, fikk tre midtbanespillere prøve seg i forsvarsrekka. Darren Fletcher var høyreback, Michael Carrick var midtstopper og Ryan Giggs avsluttet som venstreback. Da måtte nemlig Patrice Evra inn som midtstopper.

- Jeg tror akkurat at vi har spilt med verdens minste midtstopper, spøkte Ferguson om Evra etterpå.

Men forsvarskrisen er ikke så mye å spøke med. Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, John O'Shea, Jonny Evans, Gary Neville og Wes Brown kan alle normalt bekle en midtstopperrolle. Foran tirsdagens Mesterliga-kamp, borte mot tyske Wolfsburg, er det kun et håp om å få Vidic tilbake i spill.

Les saken:Ferguson i villrede

Mandag kveld kom enda mer urovekkende nyheter for United-manager Alex Ferguson. Da ble det klart at John O´Shea og Johnny Evans begge er ute av spill resten av kalenderåret.

Ferguson kan trøste seg med at laget har et overkommelig program i Premier League i desember. Det venter kamper mot Aston Villa (H), Wolverhampton (H), Fulham (B), Hull (B) og Wigan (H). Deretter skal de regjerende mesterne ut mot Birmingham, Burnley og Hull (igjen), før United møter Arsenal borte 30. januar.

Spørsmålet er hvordan midtbanespillerne klarer seg i forsvaret mot Wolfsburg i Mesterligaen tirsdag.

Skulle United tape den kampen risikerer de å havne på 2. plass i gruppa si. Det vil i så fall bety at de trekkes mot en gruppevinner i 8. delsfinalen. Det behøver ikke være så farlig, men det kan være det.

Spesielt for det laget som trekkes mot Barcelona.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere