RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig en by som vil ha landslaget

Foto: Erlend aas / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Molde takker ja til å ta imot Norge.

Etter først å ha spurt Rosenborg og Viking om muligheten til å arrangere landskampen mot Skottland på deres hjemmebane, har fotballforbundet nå landet på Aker Stadion i Molde.

Bakgrunnen for at Norge - Skottland legges utenfor Ullevaal Stadion er todelt. Det handler både om at det er cupfinale den påfølgende helgen, og at NFF ønsker å gi folk andre steder i landet en mulighet til å se landslaget.

- Vi har veldig lyst til å arrangere landskamp, og det var stor stemning internt hos oss for å få dette til. Vi har vært så heldige å få arrangere landskamp en gang tidligere på Aker Stadion, og det ble en suksess, sier administrerende direktør i Molde FK, Tarje Nordstrand Jacobsen, til fotball.no.

- Nå skal vi sammen med NFF lage en ordentlig fotballfest i Molde for hele regionen, slik at både små og store får se fotballheltene på nært hold, sier han videre.

Direktør i konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn er fornøyd med at Aker Stadion nå blir landslagets hjemmebane i møtet med Skottland i november.

- Etter en helhetsvurdering landet vi på Molde. Kvaliteten på gressmatten, standard og størrelse på stadion, samt Moldes arrangementsplaner for kampen ble avgjørende. Molde er en dyktig arrangør, og vi tror rammene rundt kampen vil bli en fin opplevelse både for spillerne og publikum, sier Nils Fisketjønn.

Kampen mellom Norge og Skottland spilles 19. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere