RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig fikk Saha sin drøm oppfylt

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Louis Saha er endelig klar for Manchester United. Klubben ble enig med Fulham om en overgang verdt 12 millioner pund i går kveld.

Saha vil skrive under på en fire og et halvt års kontrakt som endelig setter en sluttstrek for alle rundene att og fram mellom Fulham, United, Saha, Ferguson, Chris Coleman og Mohamed al-Fayed.

Børsmelding
Overgangen vil bli endelig bekreftet gjennom en børsmelding mandag.

- Jeg er så lykkelig. Dette er drømmen som blir virkelighet. Jeg trodde denne overgangen aldri ville komme i orden, men jeg er så glad for at det har skjedd. Old Trafford er en lykkearena for meg. Det var her jeg debuterte i Premier League og scoret to mål, sier han.

- Fulham var et fantastisk sted for meg å være, men jeg kan ikke vente med å begynne å spille for verdens største klubb.

Pinlig tap
United bød 8,8 millioner pund for to uker siden. Den gangen var det Uniteds siste bud, men etter tapet for Wolverhampton i helgen, sa Ferguson til styret sitt at de måtte hente Saha.

Fulham ville ha 13 millioner pund, men et kompromiss ble inngått. Fulham får 10 millioner pund med en gang, og ytterligere to millioner basert på antall spilte kamper.

Hva mener du? Er Saha rett mann for United? Skriv inn din mening i kommentarfeltet under.

Se også:

Fakta om Louis Saha
Alt om Fulham
Alt om Manchester United
Premier League-tabellen
Toppscorer-listen i Premier League

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere