RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig for Lazio

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det er lenge siden de lyseblå sist kunne juble mot Inter i Serie A.

LAZIO - INTER 3-1:

Før fredagens oppgjør mellom Lazio og Inter hadde det gått 13 ligakamper siden sist hovedstadsklubben hadde slått de blå og svarte fra Milano. Og de fire siste møtene hadde endt med tap.

Klubben som Sven Göran Eriksson ledet til seriegull i 2000 har imidlertid vært en av de store overraskelsene i Serie A denne sesongen, og lå bare tre poeng bak serieleder Milan før kampen.

Da dommeren blåste for full itd på Stadio Olimpico hadde de lyseblå krøpet enda nærmere tabelltoppen, samtidig som det endelig hadde lyktes med å ta tre poeng mot storlaget Inter.

Biava og Zarate
Kampens første mål kom etter 26 minutter og var signert Giuseppe Biava. Et hjørnespark fant hodet til Hernanes, som headet hardt mot mål. Inter-keeper Luca Castellazzi var imidlertid patent og fikk stoppet avslutningen, mens Esteban Cambiasso klarerte returen. Dessverre for argentineren gikk klareringen rett i Biava, som ordnet 1-0.

Like etter pause var det igjen duket for Lazio-jubel. Denne gangen var det Mauro Zarate som var på farten. En lang ball fra Hernanes fant den målfarlige spissen, som kom seg greit for unggutten Felice Natalino, før han satte ballen over en utrusende Castellazzi.

Pandev scoret
Inter skapte ny spenning i kampen det siste kvarteret da tidligere Lazio-spiller Goran Pandev fant nettet mot gamleklubben, men det skulle likevel ikke være nok fro Rafael Benítez' menn.

I siste minutt satte også Hernanes inn 3-1 for hjemmelaget.

Rafael Benitez´ Inter har ikke hatt noen god start på sesongen i Italia, og det har allerede gått rykter om at den tidligere Liverpool-sjefen sitter utrygt i trenerstolen på Giuseppe Meazza.

Laget har gått på en smell i tre av de siste fire ligakampene, og har tapt fire totalt. Det er like mange som klubben totalt tapte forrige sesong i ligaspillet under José Mourinhos ledelse.

Resultatet fra fredagens kamp hjelper nok heller ikke til å stoppe spekulasjonene. Inter ligger som nummer fem på tabellen, og kan falle ytterligere i helgen etter at de andre lagene har spilt.

Lazio på sin side står med 30 poeng fra 15 kamper, og ligger med det likt med Milan poengmessig. De røde og svarte har imidlertid en kamp mindre spilt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere