RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig for Liverpool

(Foto: AFP / Scanpix)
Sist oppdatert:
Endelig fikk Liverpool hull på byllen etter å ha stått uten seier på bortebane hele sesongen.

Aston Villa - Liverpool 0-2:

Det måtte en straffe til før Liverpool fikk hull på den jevnspilte kampen. I det 85. minutt satte Steven Gerrard inn 0-1 etter at Peter Crouch ble holdt nede. Dermed tok Liverpool over styringen på Villa Park. Xabi Alonso satte ballen i mål bare fire minutter etter, og avgjorde med det kampen for Liverpool.

Aston Villas manager David O'Leary var alt annet en fornøyd med dommerens straffeavgjørelse.

- Du kommer til å få over 100 straffer i hver kamp hvis du skal premiere dem for den type spill, sa han til BBC etter kampen, og fortsatte:

- Dommeren kunne ikke vente med å gi avgjørelser til fordel for Liverpools store spillere. Det er ingen tvil om at straffen forandret hele kampen.

Erik Bakke fikk ikke til ting skikkelig på Villa Park, og ble tatt av banen like før slutt. Bakke har ikke fått noen god start i Villa-trøyen, og har i løpet av de fem kammpene han har fått spille hittil i år, ikke vunnet en eneste kamp. Villa trenger sårt å komme seg opp av grøften, og står etter tolv kamper igjen med bare tre poeng.

Liverpoolfansen var selvsagt bekymret over Peter Crouchs måltørke.

- Jeg får hele tiden spørsmål om Peters problemer med å score, men som jeg sier hver gang, det er nok hvis han spiller godt og vi vinner. Han har gjort en god jobb for oss, og gir oss mange muligheter i angrep, sa Liverpoolsjefen Rafael Benitez til BBC etter kampen.

- Selvfølgelig skulle vi sett at han score, men så lenge han spiller så godt som han gjorde mot Villa er jeg fornøyd, mener Benitez.

Dette var Liverpools første seier på bortebane denne sesongen, og er naturligvis kjærkomment for laget, som trenger å sanke poeng på bortebane hvis de skal henge med i toppen. John Arne Riise spilte hele kampen for Liverpool, men nordmannen gjorde seg lite bemerket ute på banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere