RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig hentet Arsenal en spiller

Foto: Arsenal.com
Sist oppdatert:
Men er dette bra nok for fansen?

Arsenal har slitt på overgangsmarkedet i sommer og fansen har vært lite fornøyd med aktiviteten på Emirates.

Klubben har jaktet en rekke spillere, som Luis Suarez, Gustavo Luiz og Gonzalo Higuain, uten å lykkes i jakten.

Arsène Wenger skal angivelig ha penger til rådighet, men franskmannen nekter å forhaste seg, noe som har fått flere supportere til å bli utålmodige.

- Veldig fornøyd
Torsdag kunne imidlertid klubben bekrefte at franske Mathieu Flamini er tilbake i klubben. Han spilte også for Arsenal i perioden 2004 til 2008.

- Vi er veldig fornøyd med å få Mathieu tilbake. Han er en kvalitetsspiller, med høy arbeidskapasitet og en fantastisk mentalitet, sier Arsène Wenger.

- Han er en sterk midtbanespiller, men vi vet at han også er komfortabel med å spille i forsvar. Han er et veldig bra tilskudd til troppen vår, sier franskmannen.

Midtbanemanne var med å spille Champions League-finale med londonklubben i 2006 og var også med å vinne Arsenals til nå siste trofé, FA-cupfinalen i 2005.

I 2008 gikk han til AC Milan, og i løpet av de siste fire årene har han fått med seg 122 kamper og scoret åtte mål for den italienske storklubben.

Elsker Arsenal
Han var med å vinne Serie A i 2011 og vant også Supercoppa Italia samme år. Denne sommeren gikk imidlertid kontrakten med Milan ut, og han kommer nå gratis til Arsenal.

Den 29 år gamle franskmannen har den siste tiden trent med Arsenal, og de siste dagene har det blitt mer og mer klart at manager Arsène Wenger ønsket å gi ham kontrakt.

Da Flamini i 2004 kom til Arsenal ble han hentet fra Marseille. 29-åringen har alltid hatt et godt forhold til både londonklubben og fansen.

- Jeg vil alltid forbli Arsenal-fan og det å forlate klubben var et vanskelig valg. Arsenal er i hjertet mitt og vil alltid være i hjertet mitt, sa han i et intervju i 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere