RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BLIR I ARSENAL: Engleske aviser hevder at Arsene Wenger har bestemt seg for å fortsette som Arsenal-manager.
BLIR I ARSENAL: Engleske aviser hevder at Arsene Wenger har bestemt seg for å fortsette som Arsenal-manager. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Engelske aviser: - Wenger blir i Arsenal

Arsenal-manageren skal ha fått tilbud om en ny toårskontrakt.

Det har i lengre tid blitt spekulert i framtiden til Arsène Wenger som Arsenal-manager, men sent søndag kveld meldte en rekke engelske aviser at den franske veteranen nå har bestemt seg for å fortsette i klubben.

Det til tross for at tapet mot West Bromwich Albion lørdag ble etterfulgt av protester fra enkelte fans, som krevde Wengers hode på et fat.

The Guardian og The Telegraph er blant avisene som nå skriver at Wenger har bestemt seg for å fortsette som manager i londonklubben.

Arsenal er for tiden inne i en tøff periode og ligger som nummer seks på tabellen i Premier League, seks poeng bak den viktige fjerdeplassen, men londonklubben har to mindre kamper spilt enn Liverpool på fjerde.

Sist gang Arsenal havnet utenfor topp fire, var tilbake i 1996.

Den siste tids svake resultater har ført til at flere managere har blitt koblet med Arsenal-jobben og Borussia Dortmunds Thomas Tuchel har blitt sett på som én av favorittene til å overta etter Wenger i storklubben.

Nå tyder imidlertid mye på at Wenger gå på en ny periode.

Ifølge The Guardian skal franskmannen fortsatt ha styrets tillit, selv om klubben tidligere i år røk ut av Champions League med sifrene 10-2 over to kamper mot tyske Bayern München og laget altså sliter i ligaen.

Wenger skal ha fått tilbud om en ny toårskontrakt i Arsenal.

SINTE FANS: Ikke alle Arsenal-sipportere har troen på Arsene Wenger.

Etter tapet mot WBA i helgen uttalte Wenger på en pressekonferanse at han vil offentliggjøre valget sitt «innen kort tid».

Det ser imidlertid ut til at Wenger må klare seg uten superstjernen Alexis Sanchez neste sesong. The Guardian skriver at chileneren er fast bestemt på å finne seg en ny klubb til sommeren og at han er frustrert i Arsenal.

Følg Nettavisen Sport på Snapchat!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere