RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

England i Curbishley-samtaler

Sist oppdatert:
Charlton-manager Alan Curbishley har vært i samtaler med det engelske fotballforbundet om å bli landslagstrener.

Det bekrefter det engelske fotballforbundet.

- Det er korrekt at vi har hatt samtaler med Alan Curbishley. Vi gjorde det klart for tre uker siden at så fort treningskampen mot Uruguay (England vant 2-1) var over, så ville prosessen starte. Vi sa også at vi vil ha samtaler med en rekke personer, sier fotballforbundet i en uttalelse ifølge Sky Sports.

Det har lenge vært kjent at Englands trener, Sven-Göran Eriksson, gir seg etter sommerens fotball-VM. Like kjent er det at det engelske fotballforbundet ønsker en ny trener på plass innen fotball-VM starter.

Ifølge News of the World har forbundet også avtalt et møte med Bolton-manager Sam Allardyce. De har imidlertid ikke kontaktet Martin O´Neill om jobben. Heller ikke Guus Hiddink. Andre alternativer skal være Manchester City-manager Stuart Pearce og Middlesbroughs Steve McLaren.

Trevor Brooking, direktør i forbundet, skal ha Curbishley som sitt førstevalg, mens FA-sjef Brian Barwick helst ønsker O´Neill. Det eneste problemet er at O´Neill foreløpig ikke har signalisert at han vil gjøre et comeback samtidig som kona kjemper mot en alvorlig sykdom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere