RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS

England lekte seg til seier

Sist oppdatert:
England hadde ingen problemer med å slå Andorra lørdag.

ENGLAND-ANDORRA 5-0: Anført av en scoringskåt Peter Crouch og Jermaine Defoe rundtspilte England stakkars Andorra på Old Trafford lørdag. De hvitkledde stoppet ikke før det sto 5-0 på resultat-tavla.

Den høyreiste Crouch nettet to ganger - det første etter bare fire minutter -, samme antall som spisskollegaen Defoe, mens Steven Gerrard satte inn det siste målet for engelskmennene.

Dermed har England-sjef Steve McClaren fått en perfekt start i EM-kvalifiseringen. Selv om det på ingen måte var overraskende at England skulle vinne mot miniputtnasjonen, var likevel seieren betryggende for engelske fotballfans.

– Vi håndterte kampen svært godt. Spillerne gjorde nøyaktig som vi ba dem om, sa landslagssjef Steve McClaren til BBC etter kampen.

– Vi scoret på de rette tidspunktene og burde hatt flere mål også. Vi snakker om sterke prestasjoner uansett motstand, og det var deilig å se de rene spissene score, sa McClaren etter sin EM-kvalifiseringsdebut.

Sjekk resultatene i alle EM-kvalifiseringskampene, tabeller og terminlister her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere