RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

England sendte vertene ut av VM

SEMIFINALE: Englands fotballkvinner tok seg av vertsnasjonen Canada med 2-1 natt til søndag, norsk tid.
SEMIFINALE: Englands fotballkvinner tok seg av vertsnasjonen Canada med 2-1 natt til søndag, norsk tid. Foto: Rich Lam (Getty Images)
Møter Japan i semifinalen.

England er videre til semifinalen etter å ha slått Canada 2-1 i den siste kvartfinalen i kvinnenes fotball-VM i Canada lørdag kveld.

I semifinalen venter Japan som slo overraskelseslaget Australia 1-0 i den første av lørdagens kvartfinaler. Fredag ble klart det at Tyskland og USA møtes i den andre kampen om en plass i VM-finalen.

Canada åpnet med et par store muligheter, men det var England som tok ledelsen etter bare elleve minutters spill da Jodie Taylor utnyttet en kjempebrøler i det canadiske midtforsvaret, snappet ballen og fosset mot mål og skjøt til side for Canadas målvakt.

Bare tre minutter senere doblet Lucy Bronze ledelsen med en heading som gikk via tverrliggeren og over mållinjen.

Om Englands første scoring kom etter en brøler, kom også Canadas redusering i det 42. minutt etter en grov feil. En retur fra Karen Bardsley endte i beina på Christine Sinclair som enkelt kunne sette inn 1-2-målet, og fornyet håp for vertene.

Men flere mål skulle det ikke bli, og Norges overmenn fra åttedelsfinalen er ett skritt nærmere en VM-finale. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere