*Nettavisen* Sport.

England skuffet i nok et mesterskap

Foto: Pa Photos/Scanpix

«Three Lions» røyk ut i gruppespillet i U21-EM.

19.06.11 23:13

ENGLAND U21 - TSJEKKIA U21 1-2:

Et England-lag spekket med Premier League-spillere tapte søndag kveld mot Tsjekkia i den siste gruppespillkampen i U21-EM.

Det betyr at England havnet på tredjeplass i sin gruppe, bak Spania og Tsjekkia, noe som ikke er godt nok til avansement. Dermed blir det ikke suksess for England i dette mesterskapet heller.

Welbeck fikk hull på byllen
England måtte vinne mot Tsjekkia for å gå videre, men det var det vanskelig å se. England skapte svært lite og Tsjekkia var fullt på høyde med sin mer kjente motstander.

England klarte likevel å få inn et mål. I det 76. minutt la Daniel Sturridge inn til Danny Welbeck som headet inn 1-0. Med omtrent et kvarter igjen, så det ut til at England skulle klare å krangle seg videre.

Sent mål ødela
Men ett minutt før full tid knuste Tsjekkia Englands drømmer. Marcel Gecov avansert fint på høyresiden og slo et innlegg som gikk via en spiller og havnet hos Jan Chramosta. Han lobbet ballen over Frank Fielding i England-buret og dermed måtte England score et mål til for å gå videre.

Da gikk det som det så ofte gjør. Tsjekkia kontret nydelig inn et nytt mål og kampen var avgjort.

Dermed er EM over for Englands unggutter, som garantert vil få kjørt seg av engelsk presse i morgen. Blant andre Jordan Henderson, som nylig ble kjøpt av Liverpool for 16 millioner pund, var meget svak.

I den andre kampen i gruppespillet vant Spania komfortabelt 3-0 over Ukraina. De møter Hviterussland i semifinalen, mens Tsjekkia møter Sveits.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag