RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

England-stjerne mister EM

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
Se hvem som er hentet inn som erstatter.

Manchester City-stjerne Gareth Barry pådro seg en smell i møtet med Norge lørdag, og går glipp av fotball-EM i sommer, melder det engelske fotballforbundet på sine hjemmesider.

Midtbanemannen fikk seg en trøkk i lysken på Ullevaal stadion, og gikk gjennom omfattende tester mandag.

Landslagssjef Roy Hodgson må bekrefte sin endelige EM-tropp allerede tirsdag, og den storvokste midtbanemannen blir altså ikke med til Polen og Ukraina.

- Er en stor kar
- Gareth er en stor kar, og når store karer blir skadet, kan det lang tid før de blir helt friske, sier landslagssjef Hodgson.

Tottenhams Scott Parker har også slitt med skade den siste tiden, i akillesen, men spilte i møtet med Norge. Han skal være klar for EM-sluttspillet.

- Han har fortalt meg at det vil gå bra, og jeg har sett ham i trening. Han har gitt meg de svarene jeg ønsker, sier Hodgson om Parker.

Jagielka inn?
Siden Barry ikke blir frisk til EM, har Hodgson tatt ut Evertons Phil Jagielka som erstatter for Manchester City-mannen.

Siden Jagielka får plassen, er dette et slag i trynet for Liverpools Jordan Henderson, som er den eneste midtbanespilleren som er tatt ut som reserve.

- Hadde det dreid seg om en annen posisjon kunne jeg kanskje valgt annerledes, men på midtbanen har vi fortsatt mange gode alternativer, sier Hodgson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere