Gå til sidens hovedinnhold

Englands «mest forhatte» i mer trøbbel

WBA ga Peter Odemwingie saftig bot. Spissen fulgte opp med heftig krangel.

Peter Odemwingie er ingen populær mann i West Bromwich.

Det er kanskje ikke så rart, etter at han ga blaffen i egen klubb og dro til London på «deadline day» for å forhandle om en kontrakt med Queens Park Rangers - men møtte lukkede dører hos londonklubben.

Høylydt krangel
Og nå er det mer rabalder rundt den 31 år gamle nigerianske spissen.

Onsdag ble Odemwingie bøtelagt med 75.000 pund (omtrent 650.000 kroner) av egen klubb for å ha dratt til Loftus Road uten tillatelse, og på torsdag kranglet han høylydt med lagkamerat Steven Reid i behandlingsrommet ved klubbens treningsbane, skriver avisa Daily Mail.

Odemwingie skal ha blitt sint etter at Reid angivelig skulle ha kommet med kommentarer etter sist helgs kamp mot Tottenham, der sistnevnte antydet at Odemwingie ikke lenger er velkommen i klubben.

Reid skal ha stått på sitt, og insistert på at spissen må jobbe hardt for å «vinne» over resten av laget.

- En ærlig diskusjon
- Jeg vet ikke hva som skjedde. Om det har vært en diskusjon mellom Steven og Peter, er jeg sikker på at det var en ærlig diskusjon, sier WBA-manager Steve Clark.

(Artikkelen fortsetter under videoen.)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '', '', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'eplayer14');

- Om du forteller meg at noen her går ut med historier, irriterer det meg mer enn det faktum at Steven og Peter har en diskusjon, sier Clark.

WBA-fansen var i hvert fall nådeløs med sin behandling av spissen etter overgangstrøbbelet sist uke.

Under hjemmemøtet med Tottenham sist søndag møtte supporterne opp med plakater der de erklærte at Odemwingie er uønsket i klubben. I tillegg kom fansen med smått ironiske sanger om nigerianeren gjennom kampen.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar