*Nettavisen* Sport.

Enig med Modric

Foto: Clive Rose (Getty Images)

Den ettertraktede kroaten er enig med Tottenham om en ny kontrakt.

15.11.11 13:17

I sommer var han ønsket av Chelsea, og det var helt tydelig at Luka Modric ville forlate Tottenham for å dra sørvestover i London.

Men Tottenham sa nei til Chelseas bud, det siste angivelig på 30 millioner pund. Det fikk 26-åringen til å surmule. En stund.

Men nå skal kroaten være enig med Tottenham om en forlengelse av sin kontrakt, selv om kontrakten han har nå først går ut i 2016.

Årsaken er at Tottenham ønsker å holde sin stjernespiller fornøyd. Kontrakten partene nå er enige om skal først underskives til sommeren, melder London Evening Standard. Lønnen vil uansett gå opp, men hvor mye vil avhenge av Tottenhams prestasjoner denne sesongen.

Dersom Spurs skulle klare å spille seg inn blant de fire beste i Premier League, vil Modric som første spiller i klubben få en ukelønn på 100.000 pund.

Og den fjerdeplassen har Tottenham god los på. Etter å ha fått sin første kamp avlyst, og tapt sine neste to, har Spurs vunnet sju og spilt én uavgjort på de siste åtte. Det gjør at klubben ligger på femteplass, på samme poengsum som Chelsea på fjerde, men de liljehvite har en kamp til gode.

En annen god nyhet for Tottenham er at skaden Rafael van der Vaart pådro seg i Nederlands landskamp mot Sveits forrige uke, ikke ser ut til å være spesielt alvorlig. Den offensive midtbanespilleren, som står med seks mål så langt denne sesongen, kan være klar til kampen mot Aston Villa mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag