RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enige om Carew-kompensasjon

Sist oppdatert:
En tre år gammel krangel om John Carew fikk torsdag sin endelige løsning.

Saken begynte i januar 2002, da Fulham og Valencia i utgangspunktet var enige om en overgangssum verdt 13 millioner euro for nordmannen. Begge parter hadde skrevet under på en kontrakt, men bare noen dager senere trakk Fulham seg. De hevdet at Carew hadde en kronisk kneskade.

Det førte til at Valencia sendte Carew både til den ene og den andre eksperten, som alle konkluderte med at nordmannens knær var helt OK. Dermed hadde Fulham gjort seg skyldige i kontraktsbrudd, hevdet Valencia.

Først tilkjente Fifa Valencia en erstatning på 650.000 euro, men Fulham anket til Idrettens voldgiftsdomstol i Lausanne, der saken har vært oppe denne uka. Konklusjonen er at Fulham MÅ betale erstatning, men det er foreløpig ikke kjent hvor mye. Partene har inngått en avtale i minnelighet, som det heter.

TIl å begynne med krevde Valencia at Fulham skulle betale hele overgangssummen, men detaljene er altså ikke kjent, skriver NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere