*Nettavisen* Sport.

Enige om Lescott

Foto: AFP/Scanpix

Everton-stopperen ser ut til å få det som han vil.

24.08.09 08:44

En av sommerens store overgangssagaer i Premier League har dreid seg om Joleon Lescott. Everton-stopperen har vært sterkt ønsket av Manchester City, men Liverpool-klubben har satt seg i mot.

En trend i fotballen de siste årene har imidlertid vært at spillere som ønsker seg bort, etter hvert får det som de vil, og nå ser det også ut til at Lescott føyer seg inn i denne rekken.

Bekrefter enighet
Søndag bekrefter nemlig Manchester City på sin offisielle nettside, at de har kommet til enighet med Everton om en overgangssum for forsvareren.

- City og Everton er enig om overgangssummen. Nå er det opp til spiller og klubb og komme til enighet om den personlige kontrakten, og deretter en legesjekk, opplyser de lyseblå.

Ifølge Sky Sports skal summen det dreier seg om være på 240 millioner kroner.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Stjernegalleri
Lescott kom til Everton fra Wolverhampton i 2006 for rundt 50 millioner kroner, og har spilt 113 ligakamper for blåtrøyene. Han har også scoret 14 mål.

Etter alt overgangssnakket i sommer ble han imidlertid vraket av Everton-manager David Moyes, etter at laget tapte 1–6 for Arsenal i sesongåpningen.

Fra før har Manchester City hentet inn Kolo Touré fra Arsenal til å styrke forsvaret. De har også hentet Roque Santa Cruz, Carlos Tévez, Gareth Barry og Emmanuel Adebayor i sommer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag