RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andersen, Aleksander (SCANPIX)

Enorm interesse for Norges kamper

Sist oppdatert:
Hjemmekampene mot Island og Kypros er snart utsolgt.

Norge står foran en uhyre spennende avslutning på EM-kvaliken.

Med tre kamper igjen å spille, har både Norge, Portugal og Danmark 10 poeng, og det blir derfor et rotterace om muligheten til å spille EM i 2012.

Norge har igjen kamper mot Island(H), Danmark (B) og Kypros (H), og har du lyst til å se kampene fra tribuneplass bør du forte deg.

Norges Fotballforbund kunne i dag opplyse om at billettsalget går så det suser, og begge hjemmekampene er snart utsolgt.

«Første motstander ut er Island, som gjester Ullevaal fredag 2. september kl 20. Allerede er de fleste billettene revet bort, så hvis man ønsker å støtte landslagsgutta fra tribunen gjelder det å være raskt ute med å sikre seg billett. I skrivende stund er det rundt 2000 ledige billetter», melder NFF på sine hjemmesider tirsdag.

Også den siste og mulig avgjørende hjemmekampen mot Kypros nærmer seg utsolgt.

Foreløpig har rundt 20 000 sikret seg billett til kampen, skriver NFF, noe som betyr at det er snaut 5000 billetter igjen.

Mer info om billettkjøp finner du på NFFs hjemmesider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere