Gå til sidens hovedinnhold

Enorm interesse for Ungarn-kampen

Få billetter igjen til Norges playoffmøte.

Ifølge billettservice.no er det nå kun et fåtall billetter igjen til kampen mot Ungarn 12. november.

Salget startet 09.00, og et raskt søk i 09.15-tiden mandag viste at det kun er enkeltbilletter noen få steder på stadion som er ledige.

Flere billetter dukket opp etter et kvarters tid, da trolig på grunn av at mange ikke rakk å betale billettene innen Billettservice-fristen på 15 minutter, men igjen er de fleste billettene revet bort.

- Det har vært stor pågang for å kjøpe billetter, og det er svært gledelig å se den store interessen det er for det norske landslaget nå. Det er imidlertid ikke utsolgt ennå. Det er en begrensning på hvor mange som kan være inne i systemet til Billettservice samtidig. Med så stor pågang som vi har hatt nå, så kan ikke alle kjøpe billetter samtidig, forteller billettansvarlig i NFF, Thore Andre Krystad.

- Kan ikke huske lignende

- Jeg kan ikke huske at det har vært større trykk noensinne i min tid, sier Krystad til Nettavisen.

Grunnen til at enkelte fikk vanskeligheter med å reserve billetter, er følgende:

- Når kundene går inn og velger en plass, vil ikke denne plassen lenger være ledig, selv om den ikke er betalt enda. En kunde kan holde på en plass i 15 minutter før den frigjøres og i den perioden ser den solgt ut for alle andre, sier Krystad.

- Veldig gøy

Han gleder seg over å se at Ullevaal ser ut til å bli fylt opp for fjerde gang på rad.

- Jeg har vært her i NFF i halvannet år, og sånn sett er det veldig gøy å være med på dette nå. Vi hadde et veldig mye lavere snitt tidligere. Hvis vi fyller stadion nå så blir det fjerde gangen vi gjør det i år. Det er veldig gøy, sier han.

Billetter til bortekampen legges ut for salg klokken 09.00 torsdag.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året