*Nettavisen* Sport.

Ensom på topp

Foto: Pa Photos

England må klare seg uten flere av sine beste menn på topp i kvelds oppgjør mot Ukraina. Les dagens oddstipps.

12.09.13 10:59

Sportspills meny tirsdag:
V4 Solänget: Ny V4-suksess?
Tippetips: Håpet lever for Norge

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra VM-kvalik, U21 EM-kvalik, spansk cup og brasiliansk serie B.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
107. Ukraina – England U 3.05

Ukraina gjorde hakkemat av San Marino på fredag og vant til slutt 9-0. Har vunnet alle sine kamper i 2013; borte mot Polen (3-1) og Montenegro (4-0), hjemme mot Moldova (2-1). Beholdt dermed tredjeplassen og ligger kun ett poeng bak England på topp. Spilte 1-1 mot England på Wembley i september i fjor, og har kun tapt for Montenegro i kvaliken.

England vant 4-0 over tafatte Moldova sist og er dermed eneste ubeseirede lag i gruppen. Roy Hodgson må reise til Kiev uten flere av sine viktigste offensive brikker; Wayne Rooney og Daniel Sturridge er skadet, mens Danny Welbeck soner karantene. Southamptons Rickie Lambert, som har scoret i sine to første landskamper, er forventet å starte på topp. Glen Johnson er også ute med skade.

Ukraina imponerte i forrige møte og det måtte et sent straffemål av Frank Lampard til for å redde ett poeng for britene. England er offensivt svekket og Hodgson har antydet at rutinerte James Milner vil starte som ving grunnet sine defensive kvaliteter. Vi kommer altså til å se et Engelsk lag som prioriterer det defensive spillet i Kiev. Britene vil være fornøyd med ett poeng og 3.05 på at de lykkes er spillbart.

Dagens avslag
97. Østerrike - Irland H 1.75
Østerrike var som vanlig sjanseløs mot Tyskland og tapte 0-3 på bortebane fredag. Ble dermed stående på 11 poeng i gruppe C. Irland tapte 1-2 hjemme mot Sverige og står også med 11 poeng når det er tre kamper igjen. Det første møtet mellom disse to endte 2-2, og med tanke på at Sverige møter svake Kasakhstan i dag og fort kan ta tre poeng, er et nytt uavgjortresultat lite nyttig for noen av lagene. Østerrike er rettmessige favoritter på hjemmebane, men 1.75 synes likevel lite mot hardtarbeidende irer.

HTML EMBED

Dagens spill
84. Kypros - Slovenia

Kypros spilte to brukbare kamper mot Sveits, der det ble 0-1 på bortebane og 0-0 hjemme. Mot Norge leverte kypriotene imidlertid en meget slapp forestilling, og det var lett å se at dette er gruppens desiderte bunnlag. Spillemessig ser laget dårligere ut enn på lenge og troppen mangler profiler som kan stå frem. Har bare scoret tre mål på de siste sju landskampene og står med 1-1-5 totalt. Hjemmebanefordelen har også trolig begrenset effekt i dagens oppgjør; i forrige kamp mot Sveits fant så vidt 2000 fans veien frem til GPS Stadium, som har en kapasitet på over 22 000.

Slovenia så ut til å være ute av kampen om VM-billettene, men med fredagens 1-0-seier over Albania og 4-2-triumfen over Island før det er Brasil-drømmen fremdeles innen rekkevidde. Med seier i kveld, norsk tap og uavgjort mellom Albania og Island, er slovenerne faktisk oppe på andreplass. Landslagssjef Srecko Katanec disponerer en tropp som skal besitte mer kvalitet enn vertene og med Samir Handanovic i buret har de en målvakt i verdensklasse.

Det omvendte møtet mellom disse to endte 2-1 til Slovenia. Kypros er ute av kampen og har ingenting å spille for, mens gjestene har fått blod på tann med to seiere på rad og øyner VM-spill. Motivasjonen bør være på topp hos Slovenia, som skal være hakket hvassere enn Kypros. 2.10 i odds på borteseier er godkjent og blir dagens spill.

84. Kypros - Slovenia 2.85 3.10 2.10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag