Er dette Liverpools neste storkjøp?

Men Aston Villa hevder at bildet av Stewart Downing med Liverpool-skjerf er manipulert.

21.06.11 18:03

Et bilde av Andy Carroll og Stewart Downing som poserer sammen med et Liverpool-skjerf på Ibiza sprer seg som ild i tørt gress på Twitter og ymse diskusjonsforumer, og er nå også fanget opp av flere engelske aviser.

Ekte?
Spørsmålet alle har stilt seg tirsdag er om bildet er ekte. Nå hevder imidlertid Aston Villa, ifølge en melding på Twitter, at bildet ikke er ekte. Klubbens mediesjef, Brian Doogan, skal ha snakket med Downing, som avkrefter at han har blitt avbildet med et Liverpool-skjerf.

Som Nettavisen har skrevet om tidligere, er Stewart Downing høyt på Liverpools ønskeliste for sommeren.

Allerede i januar gikk ryktene om at Liverpool ville legge inn et bud på ham.

Liverpool-direktør Damien Comolli har i tillegg gått offensivt ut i forbindelse med sommerens overgangsvindu og sagt at de skal bruke sommermånedene på å handle inn godt med forsterkninger.

McLeish vil beholde Downing
Dersom bildet av Carroll og Downing likevel skulle være ekte, er det i så fall mye som tyder på at den venstrebente vingens dager i Aston Villa er over, og at Liverpool er neste stopp.

Villas nye manager, Alex McLeish, har sagt at han ønsker å beholde Downing, og det hviler et press på ham for å klare det, ettersom han er blitt mottatt med stor skepsis blant mange Villa-supportere.

Nå ser det ut til at han kan puste litt roligere, enn så lenge.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.