Er dette Romas frelser?

Foto: Olivier Morin / AFP / NTB scanpix

Rudi Garcia har fått en knallstart i Italia.

26.09.13 01:12

SAMPDORIA - ROMA 0-2:

Mehdi Benatia og Gervinho scoret da Roma vant 2-0 over Sampdoria på bortebane onsdag. Nå er hovedstadslaget alene på topp i serie A.

Napoli fikk nemlig sitt første poengtap med 1-1 hjemme mot nyopprykkede Sassuolo, som sikret sitt første poeng.

Roma har vunnet alle sine fem seriekamper så langt. Det får ikke trener Rudi Garcia til å ta av.

- Jeg er glad for seieren, men jeg er mer interessert i hvor vi er ved sesongslutt enn i hvor vi er nå, sa Garcia, som ble forvist til tribunen for protester på stillingen 0-0.

Marokkanske Benatia scoret et spektakulært ledermål da han fintet seg vei i feltet og avsluttet fallende etter å ha blitt felt.

Blerim Dzemaili ga Napoli en oppskriftsmessig ledelse mot Sassuolo, men Simone Zaza utlignet. Flere mål ble det ikke, og Napoli er dermed to poeng bak Roma.

Juventus er oppe i ryggen på Napoli etter å ha vendt 0-1 til 2-1 borte mot ChievoVerona. Et selvmål avgjorde etter at Fabio Quagliarella utlignet for Juve.

Milan savnet utestengte Mario Balotelli i bortekampen mot Bologna og var på vei mot tap inntil Robinho og Ignazio Abate berget 3-3 med hvert sitt mål i sluttminuttene.

Massimiliano Allegri var mer irritert enn lettet.

- Etter vårt tredje mål blåste dommeren av kampen 90 sekunder før han skulle. Vi kunne ha scoret et fjerde mål, sa han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.