RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Er dette verdens største talenter?

Sist oppdatert:
Vi gir deg noen smakebiter på hvem som kan være fremtidens største stjerner.

Nettavisen og Football Manager har invitert leserne til å være med på kåringen av verdens 100 største fotball-talenter. Vi trekker ut en vinner blant alle som foreslår talenter som får en Mac Mini.

Les mer om konkurransen her (her kan du også delta, fristen er 22.oktober)

Vi har kikket på alle innsendte bidrag (over 1500 spillere er foreslått!), og presenterer noen av forslagene:

Leandro (Gremio)

Hans fulle navn er Weverson Leandro Oliveira Moura. Han er født 12.mai i 1993 i Brasilia i Brasil. Han er spiss, og spiller for klubben Gremio. Han står for øyeblikket oppført med 30 kamper og 8 mål for Gremio på deres hjemmesider. Han ble kåret til den beste spissen i den brasilianske ligaen forrige sesong, sammen med Leandro Damiao (som spiller for Internacional).

I spillestil, og utseende, har han blitt sammenlignet med Neymar.

Raheem Sterling (Liverpool)

Denne bittelille spilleren (170cm, og ikke mange kiloene) har spilt i Norge, på Ullevaal for Liverpool mot Vålerenga. Raheem Shaquille Sterling, som er hans fulle navn, kommer opprinnelig fra Jamaica, men har spilt 22 kamper for U16 og U17 for England. Han er en driblesterk kantspiller.

Lucas (Sao Paulo)

En 19-åring med 19 landskamper for Brasil skal du legge merke til. Den offensive midtbanespilleren har også 44 seriekamper for sitt lag i Brasil. Hans fulle navn er Lucas Rodrigues Moura da Silva.

Maksym Koval (Dynamo Kiev)

Målvakten Koval kjemepr om å være førstekeeper på Dynamo Kiev. Som 17-åring var han nettopp det etter at deres førstekeeper ble skadet. Han har totalt 34 seriekamper, og er fortsatt bare 18 år (for sin gamleklubb Metalurh Zaprizhya og Kiev).

Han ble også kalt inn for landskamper for Ukrania i juni i år for a-laget.

Annonse: Her kan du forhåndsbestille Football Manager 2012

Taster man inn rabattkoden NETTAVISEN så får man 10% rabatt på spillet.

Rafa Alcântara (Barcelona)

Offensiv midtbanespiller som er født i Brasil, men er naturalisert spanjol som det heter. Det betyr at at han har 13 u-landskamper for Spania. Foreløpig i år har han tre kamper og tre mål for B-laget til Barca. Noe som sikkert betyr at Arsene Wenger snart henter ham for å selge ham tilbake i det han fyller 23 år...

Enzo Zidane (Real Madrid)

Ja, det er sønnen. Den eldste av dem. Han er en av tre brødre som spiller for Real Madrids ungdomssystem. Han begynte å trene med førstelaget i september i år. Han er foreløpig kun 16 år, og kan velge å spille for Algerie, Spania eller Frankrike. Du kan kikke på videoen og gjette hvem han har spilt i hagen med...

Marc Muniesa (Barcelona)

Forsvarsspiller, en av de få som er foreslått i konkurransen (ta det som et hint). Han har spilt for Barcelona siden harn var 10 år gammel, og har faktisk en førstelagskamp. I tillegg til 21 landskamper for ungdomslagene til Spania. Foreløpig kun 19 år gammel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere