Gå til sidens hovedinnhold

Er verdensmesteren nede for telling?

Det oser poengdeling helt fra Paris når Frankrike tar imot Spania til storkamp på Stade De France i kveld.

Tirsdagens langoddsprogram er spekket med VM-kvalifiseringskamper fra både Europa og Sør-Amerika, men dessverre det fryktelig mange storfavoritter på farten. Lørenskog og Stavanger Oilers møtes til sin sjette kamp i semifinalen og Ishockey fra Sverige er det også og natt til onsdag er det som vanlig full rulle i NHL. Det ruller fantastisk på for våre oddstips for tiden, og mandag ble det igjen fullklaff. Her kan du lese mer om vårt oddsregnskap hittil i år.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Ørebro - Södertälje B 3,40

Kvalifiseringsserien til Eliteserien der Ørebro i kveld spiller sin tolvte kamp på tjue dager. Ørebro måtte gå omveien via playoff for å komme til denne kvalifiseringsserien og i lørdagens bortekamp mot Södertälje klarte ikke laget engang å stille med fire rekker. Har likevel inntatt en sensasjonell førsteplass i kvalserien når fem av ti kamper er unnagjort og har hele sju poeng ned til Rögle på 3. plass. Södertälje ligger helt sist (nummer seks) i kvalserien og har kun tre poeng, og det må skje nærmest et mirakel for at de skal rykke opp. Men det ligger en reaksjon i luften for Ørebro nå og 3,40 for at Södertalje tar denne er så høyt at vi må teste denne som et langskudd tirsdag.

Nord-Irland - Israel H 2,85
Ikke veldig lett å finne spennende langskudd i kveldens VM-kvalifseringskamper, men denne er et unntak. At Israel ledet 3-1 hjemme mot Portugal fredag og til slutt fikk med seg sterke 3-3, legger vi liten vekt på. Det var hjemme i Israel, det er en helt annen verden å komme til Nord-Irland og kjølige Belfast i kveld, der menn fortsatt må være menn. Nord-Irland biter godt fra seg på hjemmebane og det til gjeldende odds er det kun hjemmeoddsen som gjelder her. 2,85 på hjemmeseier er et fint langskudd i denne kampen.

Dagens avslag
Slovakia - Sverige

Privatlandskamp og to lag som neppe gidder eller orker mye. Kveldens arena er ujevn og det er lite som står på spill. Zlatan Ibrahimovic hadde en forfordelig kamp for Sverige hjemme mot Irland fredag og er garantert ikke mer motivert i denne kampen. Rutinerte Anders Svensson er tilbake i startoppstillingen. Privatlandskamper som dette er totalt uegnet som spilleobjekter og her er det bare å styre langt unna.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Frankrike - Spania

Mon tro om vi noensinne har fått 2,85 i odds på Frankrike på hjemmebane? Det er ihvertfall kveldens odds på hjemmelaget, som i øyeblikket er i førersetet i denne gruppen. Spania hadde 82% ballinnehav mot Finland fredag, men presterte likevel å rote det til med 1-1. Den doble Europamesteren og regjerende verdensmesteren er kanskje blitt rammet av Barcelona-syndromet? Man mangler den northugske fandenivolskheten og det går på tvers i det uendelige.

Frankrike ga stortalentene Raphael Varane (Real Madrid) og Paul Pogba (Juventus) sine landslagsdebuter i fredagens hjemmemøte med Georgia og begge fikk flotte kritikker etter kampen. Både Patrice Evra og Yohan Cabaye startet på benken i den kampen, så får vi hva trener Didier Deschamps velger å gjøre i kveld. Her er en sannsynlig startellever: Lloris, Jallet, Varane, Sakho, Evra, Pogba, Matuidi, Cabaye, Valbuena, Giroud, Ribery

Spania ledes fortsatt av Vicente del Bosque og han vil fortsatt ikke bruke rene spisser. Trolig stiller han med følgende ellever: Valdes, Arbeloa, Pique, Ramos, Monreal, Xavi, Busquets, Alonso, Pedro, Fabregas, Iniesta. Det innebærer at den faste venstrebacken Jordi Alba er uaktuell på grunn av skade, det samme gjelder for David Silva.

Frankrike er uten tap i sine tretten siste VM og EM-kvalifiseringskamper (ni seire og fire uavgjorte), mens Spania har hele 19 VM- og EM-kvalifiseringskamper uten tap (14 seire og 5 uavgjorte).

16. oktober møttes lagene i Spania og den kampen endte 1-1. Dersom Frankrike unngår tap i kveld, har de alt i egne hender før de tre siste kvalikkampene og dermed er det å forvente et forsiktig Frankrike i kveld. Spania bil jo gjerne vinne, men samtidig er de hektet av med tap, og med sju Barcelona-spillere fra start blir det mye balltrilling.

Vi synes dette lukter poengdeling lang vei og til flotte 3,15 i odds, blir det vårt soleklare valg i kveld. Kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag tirsdag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 31 Frankrike - Spania 2,95 3,15 2,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken