RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jamie McDonald / Getty / All Over Press

Eriksen skuffet over vraking

Sist oppdatert:
- Det var litt av en overraskelse, sier dansken.

I Ajax var danske Christian Eriksen den store stjernen. Etter overgangen til Tottenham har imidlertid midtbaneeleganten slitt med å spille seg til fast plass.

I 0-1-tapet for Newcastle forrige helg fikk Eriksen starte for første gang på en god stund, men vet ikke om han gjorde nok til å overbevise Andre Villas-Boas.

- Jeg har ikke fått starte de fire siste Premier League-kampene, så det er noe nytt for meg. Det var litt av en overraskelse, for jeg hadde ikke ventet det selv. Jeg prøver å gripe sjansen jeg fikk, men om det lykkes, er opp til treneren, sier Eriksen til BT.

Dansken innrømmer at det har vært litt tungt å bli satt ut av laget.

- Det har selvfølgelig vært en skuffelse at jeg ikke har fått spille de gangene jeg trodde jeg skulle få spille, men sånn er det. Det hører med når man spiller i en klubb med så mange spillere, sier han.

21-åringen mener han nå har brukt opp krediten han fikk etter sin gode start i Tottenham-trøya og håper å spille seg inn igjen med gode prestasjoner i Europa.

- Jeg har jo startet ute fordi laget ikke har tapt. Derfor har manageren spilt med samme lag, men jeg prøver å vise meg fram i Europa League for deretter å få muligheten i ligaen, sier Eriksen.

Og selv om Lewis Holtby er mannen som gjør at Eriksens spilletid blir begrenset, er det ikke noen dårlig tone mellom de to talentene.

- Det er Holtby og jeg som spiller i den rollen, og vi spiller stort sett annenhver kamp, men i helgen spilte jeg, så jeg fikk altså to kamper på rad. Vi har det ordentlig bra sammen, og han er en av de jeg klikker best med, selv om vi er konkurrenter.

Tottenham ligger på sjuendeplass etter 11 spilte kamper i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere