RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erkerivalen hjalp Start

Mandalskameratene slo Starts opprykksrival Aalesund 3-2 søndag - og hjalp Start i kampen om opprykket til Tippeligaen.

Mandalskameratene så ikke ut til å savne Leif Gunnar Smerud i kampen mot topplaget Aalesund. Smerud har vært en av de beste spillerne i 1. divisjon denne sesongen, men ble tidligere i sommer solgt til FC Lyn.

Roger Rasmussen, Tore Hansen og Roger Rasmussen ordnet 3-0-ledelse for hjemmelaget MK i søndagens kamp, før Aalesund rakk å svare. Eirik Hoseth og Morten Moldskred reduserte i andreomgang, men Aalesund maktet ikke å snu kampen til deres fordel.

Start gjorde jobben
Start gjorde jobben borte mot Raufoss og vant 3-1. To mål av måltyven Bala Garba og ett av stortalentet Kristofer Hæstad sikret Start seieren.

Start scoret alle målene i 1. omgang på svært effektivt vis. Tom Nordlies menn scoret tre mål på fire sjanser. De har nå fire poengs forsprang til opprykksrival Aalesund i toppen av 1. divisjon.

Raufoss på sin side forverret situasjonen sin i nedrykksstriden etter tapet.

Sandefjord henger med
Sandefjord slo Moss 1-0 og henger fremdeles med i opprykkskampen. Nykommeren Martin Wiig ble matchvinner for Aalesund i søndagens kamp.

Start leder 1. divisjon etter 20 serierunder med 50 poeng. Aalesund på andre har 46 poeng mens Sandefjord på tredjeplass har 42.

Se her for kampfakta og resultater fra søndagens runde i 1. divisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere