Erlandsen ferdig i HamKam

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Vegard Skogheim overtar trenerjobben i den tidligere Tippeliga-klubben.

12.06.09 08:08

Hamar Arbeiderblad melder torsdag kveld at Arne Erlandsen og HamKam er blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

– Det er synd, for jeg hadde flere tanker om hva som burde gjøres. Hva det gikk ut på vil jeg ikke kommentere nå, sa Erlandsen avisen etter å ha sittet i møte med klubbledelsen i flere timer og forhandlet fram en sluttavtale.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Opprør i spillergruppen
Erlandsen overtok trenerjobben i HamKam i november 2006, og ledet klubben til opprykk til Tippeligaen i 2007. Sesongen etter ble det nedrykk til Adeccoligaen, hvor klubben nå befinner seg på en skuffende åttendeplass med 13 poeng etter ti kamper.

Tidligere i år ble det kjent at spillergruppen var misfornøyd med Erlandsens trenerstil, men etter noen krisemøter fortsatte han i jobben.

Ifølge Hamar Arbeiderblad vil Vegard Skogheim overta trenerjobben og lede laget i kampen mot Hønefoss førstkommende lørdag.

Trues av konkurs
HamKam sliter også økonomisk. Det er bare to dager siden administrerende direktør Tor Rullestad bekreftet dette overfor TV 2 Sporten.

Klubben skal ha flere millioner kroner i gjeld, og ser ingen annen løsning enn at kreditorene sletter gjelden.

- Vi må ha positiv egenkapital 31. august (da Norges Fotballforbund vurderer lisensfornyelse). Det skal vi få til - men vi er helt avhengig av at våre kreditorer sletter gjeld, sa Rullestad tirsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.