*Nettavisen* Sport.

Erlandsen ny IFK-trener

Arne Erlandsen er ansatt som ny hovedtrener i IFK Göteborg i Allsvenskan. Han starter i stillingen mandag 15. november og har skrevet en treårsavtale med sin nye arbeidsgiver.

08.11.04 15:27

Arne Erlandsen overlater trenerroret til tyskeren Uwe Rösler i Lillestrøm neste sesong.

Nå blir Arne Erlandsen trener i IFK Göteborg i Allsvenskan. Nordmannen ble presentert som ny trener på en pressekonferanse kl. 14.00 i ettermiddag. Han har signert en treårsavtale med IFK Göteborg.

- Jeg håper på å kunne innføre et IFK-spill med høyt, aggresivt forsvar og mye bevegelse fremover, sa Erlandsen på pressekonferansen.

Arne Erlandsen har også vært aktuell som trener i Tromsø - men valgte en overgang til «norskeklubben» IFK Göteborg i Sverige.

Tidligere har blant annet Erik Thorstvedt, Erik Nevland, Tore Pedersen og Jon Inge Høiland spilt for den svenske klubben.

Erlandsen overtar trenerjobben i IFK etter Bosse Johansson, som forrige uke kunngjorde at han ikke vill forlenge sin kontrakt. På torsdag sitter Arne Erlandsen på trenerbenken mot FC København i Royal League, men overtar ikke offisielt treneransvaret før om én uke.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.