RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erlandsen taus til rykter

Arbeidsløse Arne Erlandsen er nevnt som en mulig trenerkandidat dersom Viking skulle sparke Tom Prahl.

Arne Erlandsen har hatt fem dager fri etter at han sa opp som trener i IFK Göteborg forrige uke. Det er en lang ferie til Erlandsen å være.

- Jeg har vanligvis ferie en uke i året, så dette er nokså uvant for meg. Men det går greit foreløpig, sier Erlandsen spøkefullt.

46-åringen forteller imidlertid at han er klar for å arbeide igjen dersom en interessant klubb kommer på banen. Han har knyttet til seg flere agenter som holder øye med trenermarkedet i inn- og utland.

- Jeg kommer til å jobbe som trener igjen. Men om det skjer nå eller først til jul, er det umulig å svare på. Det er viktig å være på hugget hele tiden. Det handler mye om flaks; man må være tilgjengelig når klubben trenger en trener og omvendt, sier Erlandsen, som ikke ønsker å kommentere ryktene om at han skal være aktuell som ny Viking-trener etter Tom Prahl.

- Jeg kommenterer ingen klubber før jeg eventuelt har skrevet under, sier Erlandsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere