*Nettavisen* Sport.

Erstatter Fabregas med Özil

Foto: (AFP/Scanpix)

Barcelona skal være enig med Werder om en overgang.

10.08.10 10:51

Siden det har vist seg umulig å hente Cesc Fabregas fra Arsenal, har Barcelona nå sett seg om etter andre mulige midtbaneforsterkninger.

Og de katalanske øynene har landet på Werder Bremens Mesut Özil. 21-åringen er blitt koblet til mange Premier League-klubber, blant annet Manchester United, i løpet av sommerens «Silly Season».

Men nå kan han bli solgt til Barcelona for mellom 12 og 15 millioner euro, mellom 95 og 120 millioner kroner, melder den spanske avisen Sport .

Grunnen til den relativt lave prisen for tyskeren er at Özils kontrakt med Werder Bremen går ut etter kommende sesong. Skal tyskerne få noe igjen for ham, må han altså selges nå.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Ifølge Sport har Barcelona diskret forhandlet om en overgang for Özil.

Også Daily Telegraph melder tirsdag om at en overgang til Barcelona er nært forestående for Özil. Bare et grønt lys fra trener Pep Guardiola mangler, ifølge avisen.

Og Özil vil gjerne til Spania.

- Jeg har vært Barcelona-fan siden jeg var liten og det er drømmen min å spille for dem. En dag vil jeg oppfylle den drømmen, sier Özil, som nå håper på et raskt ja fra Pep.

Ifølge The Times har også Chelsea lagt inn bud på Özil.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).Er du enig? Sjekk Nettavisens Premier League-tips.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.