RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Espelund søker jobb

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Sist oppdatert:
Vil bli rådmann i Lørenskog.

Tidligere generalsekretær i Norges fotballforbund, Karen Espelund (48), har søkt på den ledige stillingen som rådmann i Lørenskog kommune, skriver Romerikes Blad.

- Jeg har brukt høsten til å tenke ut hvilken retning jeg skal gå videre, og kommunal sektor er ekstremt viktig og betydningsfull. Jeg har lang og bred kommunal bakgrunn, og Lørenskog er en kommune av en størrelse som gjør rådmannsjobben interessant. Ut over det vil jeg ikke kommentere søknaden på dette stadiet, sier hun til RB.

Espelund er en av 11 søkere. Blant søkerne er også kommunens nåværende administrasjonssjef Jan-Bendix Byhring (55).

Karen Espelund sluttet i jobben i NFF i fjor sommer, etter en turbulent periode der det blant annet kom fram kritikk mot hennes lederstil. Hun sluttet som en konsekvens av at hun ikke følte hun hadde den nødvendige tilliten i NFF-styret.

Les også: - Å lede uten tillit er helt umulig

Store deler av Fotball-Norge ønsket henne som kandidat til vervet som fotballpresident ved det forestående fotballtinget i mars, men det er ikke aktuelt.

- Det har aldri vært, og vil aldri bli, aktuelt for meg å bli president i Norges Fotballforbund, sa Espelund til Nettavisen i oktober.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere