Essediri ikke med i LSK-troppen

Foto: Marius Torgersrud (Scanpix)

Måtte forlate trening på grunn av slåsskamp.

Karim Essediri er ikke med Lillestrøm til kampen mot Haugesund søndag.

Tunisieren ble kastet ut fra LSK-treningen fredag etter at han havnet i slåsskamp med lagkamerat Ohi Omoijuanfo.

Les saken: Kastet ut fra LSK-treninga

- Det er etter en helhetsvurdering med tanke på hva som har skjedd den siste uken, og egentlig også den siste tiden. Det som skjedde på treningsfeltet på fredag var selvsagt ikke bra. Slike situasjoner vil vi ikke ha, men innen fotballen kan det dessverre skje noen ganger. Det er likevel unntaksvis at det skjer, sier Henning Berg til LSK.no.

- Jeg har hatt en prat med Karim og Ohi, og ut ifra de samtalene, det som skjedde på treningsfeltet, og hvordan vi har opplevd Karim den siste tiden, så ble straffen at han ikke er med i troppen mot Haugesund.

Berg håper imidlertid Essediri og Lillestrøm vil være ferdig med saken over helgen.

- På mandag så starter vi med blanke ark alle sammen, og ser framover. Vi vil ikke ha slike situasjoner hos oss. Rent sportslig så hadde nok ikke Karim startet i dag likevel. Både i forhold til antall treninger, men også i forhold til hvordan det har vært på treningene.

- Essediri syntes det var en uheldig situasjon, og vet utmerket godt at slik kan man ikke oppføre seg mot hverandre. Det vet også de andre spillerne som var involverte. Det er god læring for alle, og så har vi forhåpentligvis lært litt av dette, og kan se framover fra mandag av. Nå har vi en stor jobb foran oss mot Haugesund, avslutter Berg.

Kampen kan du følge i vårt LIVE-system fra klokken 18.00!

Følg også de øvrige tippeligakampene, som spilles mellom Odd og Fredrikstad, Sogndal og Aalesund, og Vålerenga og Start. Klokken 20.00 spilles toppkampen mellom Molde og Brann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.