Et ekte storlag

Foto: AFP/SCANPIX

Aston Villa fortsetter å vise muskler i kampen om Mesterliga.

17.01.09 19:06

Sunderland - Aston Villa 1-2:

Aston Villa kjemper om plass i Mesterligaen og har gjort det til vane for å komme tilbake sent i kamper der de ligger under. Så også mot Sunderland lørdag. Sunderland tok tidlig ledelsen ved Danny Collins etter et drøyt timinutt. Deretter gikk det lenge før Aston Villa fikk hull på byllen. James Milner scoret det forløsende målet et kvarter ut i den andre omgangen.

Så fikk Ashley Young et klønete rødt kort og mange trodde Aston Villa skulle mislykkes med nok et comeback.

Ti minutter før slutt viste likevel Villa styrke. Gabriel Agbonlahor ble lagt ned inne i feltet og straffe til Villa. Kaptein Gareth Barry tok ansvar, dunket straffen i mål og sendte Aston Villa et stykke lenger unna Arsenal. Dermed ble det ekstra press på Arsene Wenger og co i oppgjøret mot Hull lørdag.

Blackburn - Newcastle 3-0:

Sam Allardyce har ikke lyktes helt etter sin inntreden i Blackburn, til tross for noe bedring i resultatene. Mot gamleklubben Newcastle fikk han muligheten til å si takk for sist og det gjorde manageren så til de grader. To mål av Jason Roberts og ett av Benni McCarthy sørget for en overbevisende seier over Newcastle. Morten Gamst Pedersen hadde målgivende på 3-0-målet til Roberts og med seieren er Blackburn nå over streken for første gang på lenge.

Manchester City - Wigan 1-0:

Robinho slet med å score i hele førsteomgangen og City kunne kanskje trengt Kaka' mot Wigan. Likevel holdt det med Pablo Zabaletas vakre scoring sju minutter ut i den andre omgangen. Selv ikke Richard Dunnes idiotiske utvisning etter å ha sparket Wigans Amr Zaki kunne ødelegge for Mark Hughes. Så spørs det om Kaka' ble så imponert over det han så.

West Bromwich - Middlesborough 3-0:

Tidligere Lillestrøm-profil Robert Koren hadde en fin lørdag. Sloveneren scoret to mål da West Brom tok en uhyre viktig seier. Chris Brunt scoret kampens første mål. Det hjalp lite for Boro da Didier Digard utvist, men uansett ble det en fortjent seier til West Brom.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.