*Nettavisen* Sport.

Eto'o kaller Mourinho en tosk

KJØLIG: Forholdet mellom Samuel Eto'o og José Mourinho ble kjøligere etter at manageren sådde tvil om kamerunerens alder. Dette bildet er tatt før den tid. Foto: Adrian Dennis (Afp)

Kameruneren forlater trolig Chelsea etter årets sesong.

15.05.14 14:55

Samuel Eto'o likte dårlig at José Mourinho sådde tvil om alderen hans i en samtale som ble filmet av fransk Canal Plus tidligere i år.

- Problemet til Chelsea er at vi mangler en målscorer. Jeg har én i Eto'o, men han er 32 eller kanskje 35 år. Hvem vet? sier Mourinho, uttalte den frittalende Chelsea-manageren i februar.

Klikk på bildet for å forstørre.

GAMMEL MANN? Samuel Eto'o slo tilbake mot José Mourinho med denne feiringen etter scoring mot Tottenham. Foto: Ian Kington (Afp)

- En tosk
Eto'o, som nå står uten kontrakt, slår nå tilbake mot uttalelsene og legger ingenting mellom. Kameruneren var neppe i perlehumør da han snakket med africanfootball.com.

- Takk for at du informerer meg om at det er mitt siste VM. Jeg er 33 år, og du må ikke tro noe annet selv om en tosk kalte meg en gammel mann, sa Eto'o.

Målsniken, som nå er på utkikk etter en ny klubb, kom også med et stikk til sine tidligere lagkamerater i Chelsea.

- Dere la kanskje merke til at den gamle mannen var bedre enn ungguttene. Noen tror at jeg kommer til å avslutte karrieren i USA eller midtøsten, men jeg har fått tilbake gleden med å spille i Champions League og kommer til å fortsette med det. Hvor det blir, kan jeg ikke fortelle dere.

- Spiller to VM til
Den tidligere Barcelona- og Inter-spilleren er i alle fall klinkende klar på at han ikke har planer om å legge skoene på hylla.

- Jeg kommer til å fortsette og spille fordi jeg føler meg bra både fysisk og mentalt. Jeg kommer til å spille årets VM og neste. Noen har spilt i en alder av 42, så jeg kan fortsatt spille to VM til.

Kamerun er i Gruppe A sammen med Kroatia, Mexico og Brasil.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.