Eto'o scoret etter rasismehets

Foto: Ap/Scanpix

Dommeren måtte stoppe kampen på grunn av rasismetilrop mot Eto'o. Spissen svarte med matchvinnerscoring.

17.10.10 17:52

CAGLIARI - INTER 0-1:

Serie A-oppgjøret mellom Cagliari og Inter ble avbrutt i tre minutter på grunn av rasistiske tilrop fra tribunen. Flere av tilskuerne slengte stygge bemerkninger mot Inters Samuel Eto'o, og dommeren valgte å stoppe kampen. I samråd med laglederbenkene ble det gjennom høyttaleranlegget gitt beskjed om at de frekke supporterne måtte gi seg med rasismeropene.

Svarte med scoring
Kampen ble satt i gang igjen og Eto'o beviste at han ikke lot seg påvirke av de negative bemerkningene.

Tvert imot.

Den kamerunske landslagsspilleren scoret et perlemål fra drøye 15 meter og ble med det matchvinner. Nettkjenningen var hans sjette denne sesongen og den rutinerte spilleren er dermed toppscorer i den italienske serien. Eto'o scoret tolv mål forrige sesong og er altså allerede halvveis til denne statistikken med over fire femtedeler av sesongen igjen.

Er Sneijder verdt pengene?
Wesley Sneijder sto, som så mange ganger før, for den målgivende pasningen. Nederlenderen har vært mye omtalt de siste dagene fordi kontrakten med de stripete er i ferd med å gå ut. Den offensive midtbanespilleren, som er ønsket av blant andre Manchester United, har uttalt at han kan komme til å takke ja til et tilbud fra en annen klubb om ikke avtalen med Inter blir lukrativ nok.

Sneijder kan altså bli dyr å holde på, men det er liten tvil om han presterer på gressmatta for den regjerende seriemesteren. Sammen med scoringsfoten til Eto'o sørget han for at det ble 1-0-seier over Cagliari og Inter topper tabellen. Rafa Benitez står med 14 poeng etter sju Serie A-kamper med Milano-klubben.

Lazio kan stjele tabelltoppen
Byrival AC Milan har like mange poeng etter at de slo Chievo 3-1 lørdag.

Etter at den sjuende serierunden er ferdigspilt kan imidlertid Lazio ligge helt øverst. Klubben møter Bari søndag kveld og har før kampen 13 poeng.

Følg Serie A-kampene LIVE her!

John Arne Riise og Roma har slitt i seriestarten, men klatret på tabellen etter 2-1-seier over Genoa.

Les saken: Roma klatret bort fra sumpen

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.