RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eto'o skryter av Gerrard

Foto: EPA/Scanpix
Hinter Samuel Eto'o om en overgang til Liverpool?

Liverpool har endelig fått store nok finansielle muskler til å kjempe med Englands største klubber på overgangsmarkedet. Og en målfarlig spiss står trolig øverst på ønskelisten til manager Rafael Benitez.

Avisene spekulerer allerede i at Barcelona-stjernen Samuel Eto'o kan være en aktuell kandidat.

- Best i England
Basert på kamerunerens intervju med fotballbladet FourFourTwo, er det rimelig sannsynlig at han kunne tenke seg en overgang til Anfield.

- Jeg liker Liverpools mot. Laget har et stort, rødt hjerte. Det viste de mot oss. Vi undervurderte dem ikke. Man må forstå at i de to kampene spilte Liverpool ekstremt godt (Liverpool slo Barcelona ut av mesterligaen, red. anm). De forsvarer seg bra, og er organisert, sier Eto'o i intervjuet.

Det er først og fremst Steven Gerrard han lar seg imponere av.

- Jeg liker Gerrard. Han løper mye. Han gjør alt bra. Gerrard er den beste engelske spilleren. Nei, vent; I øyeblikket er han den beste spilleren i England, mener Eto'o.

Fan av Henry
Men Barcelonas målfarlige og hurtige spiss påpeker at han trives i Spania, og at han ikke aktivt gjør noe for å bytte klubb.

- Jeg har kontrakt her fram til 2010, og er fornøyd med det, sier Eto'o.

Han forteller også at han liker å se på engelsk fotball, og at han også mener at den beste spissen i verden spiller i England.

Magasinet spurte ham om hvem som er de tre beste spissene i verden, og kameruneren svarte:

- Thierry Henry, Thierry Henry, Thierry Henry.

- Han er en stor spiller. Han er nummer én av de store spillerne. Store spillere scorer mål, og for meg står han over alle andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere