RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eto'o vil til England

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Ber engelske klubber legge inn bud.

Den kamerunske superstjernen Samuel Eto'o kan havne i Premier League.

Torsdag kveld gikk han ut i italiensk presse og ba engelske klubber om å gi ham et tilbud. Det skriver The Mirror.

- Å spille i England er noe jeg har hatt i tankene en god stund, og det viktigste for meg er at jeg finner et godt lag, sier Eto'o.

Den tidligere Barcelona-spissen, som scoret 37 mål for Inter forrige sesong, blant annet tre mål mot Tottenham i Champions League, forteller at det allerede har dukket opp tilbud.

- Jeg har mange tilbud, og nå må jeg bestemme meg for hva jeg vil gjøre, sier han.

Arsenal, Tottenham og Chelsea har alle blitt linket til spissen tidligere, og Manchester City hadde ikke engang råd til å betale Eto`os svimlende ukeslønn på 1.8 millioner kroner da de snuste på ham for en stund tilbake.

- I en alder av 30 år vil min neste kontrakt bli min siste store kontrakt, så jeg må bestemme meg for om jeg vil forlate Inter eller ikke. Om jeg må gå ned i lønn med 200 - 300 tusen, spiller ikke det noen stor rolle for meg, sier Eto`o ifølge den engelske avisa.

Eto`o har vunnet Champions League tre ganger tidligere, to ganger med Barcelona og én gang med Inter. Nå vil han ha nye utfordringer i England.

- Det min karriere nå handler om, er å finne en klubb og en by hvor jeg trives, spille god fotball og ha det gøy, sier han.

Premier League kan altså bli neste stopp for den livsfarlige spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere