RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Linn Cathrin Olsen (Scanpix)

Etter regnet kommer solen...

Sist oppdatert:
... i hvert fall for Haugesund-spillerne.

SARPSBORG - HAUGESUND 0-3:

Det bøttet ned.

Det regnet så mye at kunstgressmatta på Sarpsborg Stadion var overfylt av vann, og kampen mellom Sarpsborg 08 og Haugesund måtte utsettes i over en halv time.

Men da dommeren til slutt blåste kampen i gang, viste det seg at det var gjestene som hadde taklet ventetiden best.

To måneder uten seier
Sarpsborg har ikke vunnet en tippeligakamp siden 19. mai, og møtet med Haugesund var en gylden mulighet for østfoldingene til å ta noen meget viktige poeng mot et svakt bortelag.

Men Haugesund viste at de kan slå fra seg på fremmed gress også: Thomas Sørum utnyttet slurv i Sarpsborg-forsvaret etter et drøyt kvarter, og spissen gjorde alt riktig alene mot 08-keeper Joacim Heier.

Tor Arne Andreassen doblet ledelsen for Haugesund i andre omgang, og få minutter før full tid fikk Nikola Djurdjic æren av å sette inn 3-0 på straffespark.

Etter en oppløftende sesongstart peker formkurven én vei for Sarpsborg:

Rett ned.

- Ekstra kjekt med borteseier
- Vi var veldig unøyaktige i perioder. Det var en del valg som var gode, men utførelsen var altfor dårlig, konstaterer østfoldingenes trener Roar Johansen overfor TV 2 etter kampen.

Han må se at Sarpsborg nå befinner seg under nedrykksstreken på tabellen, mens gjestene fra Haugesund allerede er i ferd med å sikre seg en ny kontrakt i vår øverste divisjon.

Det etter lagets bare andre seier på bortebane så langt i sesongen.

- For oss så er det ekstra kjekt å vinne på bortebane. Vi er jo ikke bortskjemte med trepoengere på bortebane, mener Haugesund-trener Jostein Grindhaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere