RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker påstått rasisme rundt City-stjerne

Britisk politi har åpnet etterforskning rundt påstandene om at Manchester City-stjernen Yaya Touré er utsatt for rasistisk hets på Twitter.
Britisk politi har åpnet etterforskning rundt påstandene om at Manchester City-stjernen Yaya Touré er utsatt for rasistisk hets på Twitter. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Britisk politi har åpnet etterforskning rundt påstandene om at Manchester City-stjernen Yaya Touré er utsatt for rasistisk hets på Twitter.

Den 31 år gamle ivorianske landslagsspilleren skal ha blitt utsatt for en rekke rasistiske ytringer etter at han mandag gjenåpnet sin konto på det populære nettsamfunnet.

– Vi kan bekrefte at det har kommet inn en rekke meldinger om rasistiske ytringer rettet mot Manchester City-spiller Yaya Touré mandag, bekreftet politiet i Manchester mandag.

Yaya Touré stengte sin Twitter-konto for fem måneder siden for å konsentrere seg om Elfenbenskystens deltakelse i sommerens VM-sluttspill.

I kjølvannet av 1-0-seieren i byderbyet mot Manchester United søndag, valgte han å gjenåpne kontoen sin.

– Strålende å være tilbake på Twitter etter en god seier i går. Nå ligger fokuset mitt neste kamp. God mandag alle sammen, skrev Touré til sine følgere.

I tiden som fulgte skal ivorianeren ha mottatt en rekke rasistiske ytringer som svar. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere