Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton-Baines må opereres

Everton-forsvareren Leighton Baines kommer ikke til å spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i juni på grunn av en ankeloperasjon.
Everton-forsvareren Leighton Baines kommer ikke til å spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i juni på grunn av en ankeloperasjon. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)
Everton-forsvareren Leighton Baines kommer ikke til å spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i juni på grunn av en ankeloperasjon.

Klubben melder at backen kommer til å være ute til over sommeren.

– Etter en sjekk av ankelen til Leighton Baines ble det besluttet at han måtte gjennom en operasjon. Nå er det klart at han kommer til å være på sidelinjen til oppkjøringen til en ny sesong starter på sensommeren, sier Everton-sjef Roberto Martínez i en pressemelding.

Han sier videre at den tiden Baines nå vil ta det med ro, vil hjelpe ham til å bli 100 prosent frisk etter skaden som foreløpig har stoppet ham.

Baines som har vært en viktig spiller for det engelske landslaget, skadet seg i seriekampen mot Sunderland sist helg.

Everton ligger på 11.-plass i den engelske ligaen, men laget har en viss mulighet til å kvalifisere seg til Europaligaen på grunn av fair play-reglen, og det håper hele klubbledelsen med Roberto Martínez i spissen skal kunne skje. Derfor passet det veldig dårlig å få Baines skadet på dette tidspunktet av sesongen. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!