RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Everton-forsvareren Leighton Baines kommer ikke til å spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i juni på grunn av en ankeloperasjon.
Everton-forsvareren Leighton Baines kommer ikke til å spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i juni på grunn av en ankeloperasjon. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Everton-Baines må opereres

Everton-forsvareren Leighton Baines kommer ikke til å spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i juni på grunn av en ankeloperasjon.

Klubben melder at backen kommer til å være ute til over sommeren.

– Etter en sjekk av ankelen til Leighton Baines ble det besluttet at han måtte gjennom en operasjon. Nå er det klart at han kommer til å være på sidelinjen til oppkjøringen til en ny sesong starter på sensommeren, sier Everton-sjef Roberto Martínez i en pressemelding.

Han sier videre at den tiden Baines nå vil ta det med ro, vil hjelpe ham til å bli 100 prosent frisk etter skaden som foreløpig har stoppet ham.

Baines som har vært en viktig spiller for det engelske landslaget, skadet seg i seriekampen mot Sunderland sist helg.

Everton ligger på 11.-plass i den engelske ligaen, men laget har en viss mulighet til å kvalifisere seg til Europaligaen på grunn av fair play-reglen, og det håper hele klubbledelsen med Roberto Martínez i spissen skal kunne skje. Derfor passet det veldig dårlig å få Baines skadet på dette tidspunktet av sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere