RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton jakter landslagsspillere

Sist oppdatert:
Everton ser endelig ut til å ha fått ut fingeren på jakt etter nye spillere.

Everton var en av to klubber i Premier League som ikke hentet en eneste forsterkning foran sesongstarten for et par uker siden. Nå har klubben endelig kastet seg inn i overgangsmarkedet. Tirsdag ble danske Lars Jacobsen klar for blåtrøyene. Nå ser det ut til at Segundo Castillo (26) også signerer for klubben.

Midtbanespilleren er i Liverpool og skal gjennom en medisinsk test før han eventuelt skriver under for «The Toffees».

Kamerunsk stjernespiller
Castillo kommer fra Røde Stjerne «Crvena Zvezda» og er landslagsspiller for Ecuador.

Everton har allerede søkt om arbeidstillatelse for spilleren som står med 33 landskamper og var med i VM-troppen i Tyskland i 2006. Castillo er, ifølge klubbens nettsider, en defensiv midtbanespiller.

Samtidig ønsker Everton å hente den kamerunske landslagsspilleren Stephane Mbia fra Rennes innen overgangsvinduet stenger, mandag 1. september.

Wright-Phillips?
Stabæk-aktuelle Rennes nekter å gi fra seg sin lille diamant, selv om spilleren selv har uttrykt sterkt ønske om å komme til Everton og England.

- Vi skal beholde Mbia. Jeg repeterer at avgjørelsen er bunnsolid og urokkelig, sier Rennes Pierre Dreossi ifølge Liverpool Echo.

Shaun Wright-Phillips var også Everton-aktuell, men de hadde ikke råd til å betale det Chelsea vil ha for ham. Derfor vendte han heller tilbake til Manchester City torsdag ettermiddag.

Manchester United er den andre klubben som fortsatt ikke har hentet nye spillere denne sesongen.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere