*Nettavisen* Sport.

Everton med poengtap mot tabelljumboen

Foto: NTB scanpix / Afp / Andrew Cowie

Slurv og lite finspill ble resultatet mellom Everton og Crystal Palace.

09.11.13 18:50

CRYSTAL PALACE - EVERTON 0-0:

Ian Holloway har forlatt roret, men det har ikke gått bedre for mildertidig manager Keith Millen. Crystal Palace står så langt med kun én seier i Premier League og ligger helt sist på tabellen.

Everton på sin side har gjort det svært mye bedre og står kun med ett tap så langt. Laget ligger på en 7. plass, kun seks poeng bak serieleder Arsenal.

Laget har definitivt ikke savnet David Moyes og laget spiller en vesentlig mer underholdende fotball under Roberto Martinez.

Kampen ble utsatt 15 minutter på grunn av en trafikkkaos i sør-vest London og den trege starten på kampen virket å påvirke lagenes spill i den første omgangen.

Med flere store sjanser var det utrolig at ingen av lagene scoret, men det endte til slutt med poengdelig på Selhurst Park.

- Jeg er stolt av spillerne mine. Everton spilte bedre enn oss, men vi skapte de største sjansene, sier Crystal Palace-manager Keith Millen til BBC etter kampen.

Det var ingen velspilt fotballkamp fra noen av lagene, men både Marouane Chamakh og Kagisho Dikagarcoi hadde store sjanser som kunne sendt et av lagene i ledelsen i den første omgangen.

Den andre omgangen fortsatte slik den første sluttet. Mange tøffe dueller og lite finspill, men med flere store muligheter for å gå opp i ledelsen for begge lagene.

Ti minutter ut i omgangen ble Jerome Thomas spilt i gjennom og linjedommeren valgte å holde flagget nede til tross for at Crystal Palace-spilleren var i offside.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press / Bryn Lennon

Vingen kom alene med keeper, men valgte å gjøre ting litt for vanskelig for seg selv da han skulle lobbe ballen over Tim Howard. Thomas bommet fullstendig og ballen gikk i nettveggen.

Etter 78 minutter var Everton svært nære å gå opp i ledelsen.

En corner fra Leighton Baines havner hos Phil Jagielka på bakerste stolpe. Han headet ballen i tverrliggeren. Returen havnet hos Sylvain Destin som ikke rakk å reagere ordentlig og headet ballen utenfor.

Ett minutt før full tid fikk Everton et frispark i farlig posisjon utenfor hjemmelagets sekstenmeter, men frisparket endte i ingenting.

Det spanske stortalentet Gerard Deulofeu var også nære å skru ballen i det lengste hjørnet på overtid i den andre omgangen, men avslutningen gikk en meter utenfor og det endte til slutt med poengdeling på Selhurst Park.

Crystal Palace står dermed med fire poeng etter de elleve første serierundene, men ligger fremdeles helt sist på tabellen.

Everton klatret opp på en 5. plass på tabellen før de resterende kampene er ferdigspilt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag