RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton ønsker Gravesen tilbake

Foto: Paul Hanna (Reuters)
Sist oppdatert:
Danske Thomas Gravesen sliter benken blant stjernene i Real Madrid. Nå ønsker hans tidligere arbeidsgiver å hente ham tilbake i januar.

Liverpool-klubbens manager David Moyes bekrefter overfor Sunday Express, at den nedrykkstruede klubben ønsker å hente Gravesen når transfervinduet åpner i januar.

Everton som forrige sesongen knep fjerdeplass i Premier League, og også dermed kvalifisering til Champions League, har gått på den ene nedturen etter den andre i begynnelsen av årets sesong. Laget ligger så langt tredje sist på tabellen, uten å ha vunnet en eneste hjemmekamp så langt.

Gravesen som gikk til Real Madrid fra Everton for rundt 30 millioner kroner i januar i år, har slitt med å få spilletid i hovedstadsklubben den siste tiden, og er ikke engang i troppen mot Real Zaragoza søndag.

Det er ventet at Real setter Thomas Gravesen på transferlisten like etter nyttår.

David Moyes skal etter sigende ha omlag 100 millioner kroner på sitt transferbudsjett. Everton har for første gang på mange overskudd etter et minus på omlag 180 millioner kroner for bare ett år siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere