RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton så Reginiussen imponere

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg fikk vist en god del av det jeg kan, sier landslagsstopperen.

Det går mot en spennende helg for Tromsøs Tore Reginussen. Klubben røk torsdag noe ufortjent ut av Europaligaens siste kvalifiseringshinder, men landslagsstopperen fikk i alle fall viste publikum på Alfheim at han holder god, europeisk klasse.

En av publikummerne var Everton-speideren Bryan King, som i likhet med de andre tilskuerne så at Athletic Bilbao avanserte til Europaligaen med god hjelp av dommer Tony Chapron fra Frankrike.

Les også: - Håper at han ikke får dømme mange sånne kamper

- Det er en lang vei
Tromsø imponerte nok en gang spillemessig mot den spanske klubben, og Tore Reginiussen bør definitivt ikke ha svekket aksjekursen sin hos Everton og eventuelle andre interesserte klubber.

- Jeg føler at jeg fikk vist en god del av det jeg kan. Så får vi se. Det er en lang vei fra at noen sitter på tribunen og ser på til at det skjer noe mer. Foreløpig er det bare løse rykter, sier Reginiussen til Nettavisen.

Overgangsvinduet stenger 1. september, altså like over helgen. Altaværingen innrømmer at kommende helg blir litt ekstra spennende, og at det ikke bare skyldes at Fredrikstad kommer på besøk til tippeligaduell.

- Ja, det er klart at det hadde vært artig om det skulle skje noe i helgen. Jeg prøver nå bare å tenke minst mulig på det. Skulle det dukke opp noe, får jeg ta stilling til det da. Jeg blir ikke noe bedre av å gå å tenke på dette hele tiden, poengterer Reginiussen nøkternt.

- Klubbskifte kan være bra
23-åringen føler seg moden for nye utfordringer og vil neppe takke nei dersom muligheten til å få spille i Premier League skulle bli tilbudt ham.

- Jeg føler at det kan være bra for meg å komme til en klubb hvor jeg må starte litt nedenifra igjen. Hvis man blir for lenge i en klubb, blir det lett til at man havner i det samme sporet, og det blir vanskeligere å ta nye steg. Men akkurat nå forholder jeg meg bare til at jeg skal være i TIL ut året, sier Reginiussen til Nettavisen.

Tromsø går med europacupexiten glipp av minst 15 millioner kroner i inntekter, og ettersom klubben har ambisjoner om å kutte tilsvarende sum fra kostnadssiden, kommer alfheimklubben trolig til å være nokså imøtekommende dersom det tikker inn noen bud på faksmaskinen de nærmeste dagene.

Reginiussen er imidlertid ikke den eneste spilleren som kan selges for å få inn de nødvendige millionene. Rosenborg skal være interessert i Ruben Yttergård Jensen, mens Morten Moldskred storspilte mot Athletic Bilbao og kanskje sikret seg flere beilere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere