RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Everton ser på Reginiussen

Sist oppdatert:
Tore Reginiussen (23) kan erstatte Joleon Lescott i Everton.

Den engelske Premier League-klubben er på stopperjakt, og har friske pund å handle for etter salget av Joleon Lescott (27) til Manchester City tidligere denne uka.

NRK har fått bekreftet at Everton har bedt om billett til kampen mot Athletic Bilbao på Alfheim torsdag kveld. Det er Evertons speider i Skandinavia, Bryan King, som tar turen til Tromsø, melder kanalen.

Tore Reginiussens agent Rune Hauge har god kontakt med Everton-manager David Moyes. Men Hauge vil ikke kommentere om Reginiussen nå vurderes av Everton.

- Vi ser på alternativer, men det er ikke noe nytt å melde, sier Hauge.

Tirsdag ble Reginiussen tatt ut i Drillos landslagstropp til VM-kvalifiseringskampene mot Island og Makedonia i september.

Torsdag spiller 23-åringen en av sine viktigste kamper som Tromsø-spiller. Ikke bare må Athletic Bilbao slås hjemme på Alfheim, han skal også levere såpass godt at Everton legger inn bud, slik at proffdrømmen hans endelig går i oppfyllelse. Reginiussen har lenge uttalt at han ønsker å prøve seg i utlandet.

Også Rosenborg har meldt sin ankomst til Alfheim på torsdag. Ifølge flere medier, står Ruben Yttergård Jenssen og Morten Moldskred på trøndernes blokk.

PS! Sky Sports har også linket Norges landslagskaptein Brede Hangeland (28) til Everton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere