RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Éverton signerte for FFK

Foto: Fredrikstad Fotballklubb
Sist oppdatert:
Kommer til Fredrikstad neste uke.

Éverton Santos da Costa har signert en ny låneavtale som binder brasilianeren til Fredrikstad Fotballklubb hele den kommende 2009-sesongen, melder Fredrikstadfk.no.

Klubben hadde opprinnelig en avtale om opsjon på kjøp av spissen, men i tillegg til at fjorårets sølvvinnere ikke var fornøyd med betingelsene i avtalen var den også praktisk talt verdiløs - i form av at de personlige avtalene ikke gjaldt ved videre leie eller kjøp.

Avtalen partene nå er enige om er sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen imidlertid godt fornøyd med.

Godt mottatt
- Det har vært lange runder med spilleren og agenten hans for å finne en løsning, sier Karlsen til Nettavisen.

- Men spilleren har hele tiden gitt inntrykk av at han ønsker seg tilbake til Fredrikstad, og han har glidd veldig godt inn i miljøet og spillergruppa. Derfor strakk vi oss såpass langt for å få på plass signeringen.

Den nåværende låneavtalen gjelder ut 2009-sesongen, i tillegg til en ny opsjonsavtale med en pris Karlsen sier seg svært fornøyd med.

Ifølge fotballklubbens egne nettsider ankommer spilleren til Fredrikstad neste uke.

X-faktor
Brasilianske Éverton, som Fredrikstad låner av den brasilianske klubben Paulista, scoret ikke mer enn ett mål på de syv kampene han fikk for Østfold-klubben sist høst. Karlsen mener likevel at spissen blir et viktig våpen den kommende sesongen.

- Éverton viste veldig store fremskritt sist høst, han ble bedre uke for uke. Han er en nesten komplett spiss - flink til å holde på ballen, taktisk klok og veldig hurtig. Samtidig har han den brasilianske x-faktoren, ler sportsdirektøren. Som ikke ser bort fra at det kommer flere nykomlinger til klubben før sesongen starter.

- Det er januar og handletid, og man vet aldri hva som kan skje. Men tanken vår er å ha forsterket laget med to ekstra spillere enn hva vi har nå. Det vil sannsynligvis komme flere spillere, mener han.

- Målet vårt er å bygge et lag som er stabilt i toppen, og som er et lag for framtida. Så kommer resultatene etter hvert, avslutter sportsdirektøren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere