RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton-spiller klar for Godset

KLAR: Strømsgodset har sikret seg midtbanespilleren Francisco Junior fra Everton på lån.
KLAR: Strømsgodset har sikret seg midtbanespilleren Francisco Junior fra Everton på lån. Foto: Craig Halkett (/ PA / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- I manges øyne holder han Premier League-nivå, sier Jostein Flo.

Portugiseren Francisco Junior, som eies av den engelske Premier League-klubben Everton, er klar for Strømsgodset, skriver Drammens Tidene.

Drammensklubben bekrefter også overgangen på sin egen nettside.

22-åringen er midtbanespiller og har tidligere vært utlånt til Vitesse Arnhem i nederlandsk fotball. Nå skal han være i Godset fram til sommeren.

Det er imidlertid ikke helt utelukket at avtalen kan forlenges.

- Vi må bruke tiden fram til seriestart på å få ham i form. Da har vi en vanvittig god spiller. I manges øyne holder han Premier League-nivå, sier sportsdirektør Jostein Flo til DT.no.

Francisco Junior fikk med seg tre kamper for Vitesse før han ble skadet og havnet litt ute i kulden. Han har også U21-landskamper for Portugal.

Drammens Tidene skriver også at Mohammed Abu i løpet av kort tid vil returnere til Godset. Han skal være enig med Godset om en fireårskontrakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere