RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton vil forsterke én posisjon

NESTEN FERDIG: Evertons manager Roberto Martinez manger bare en ving for å få ferdig sitt puslespill.
NESTEN FERDIG: Evertons manager Roberto Martinez manger bare en ving for å få ferdig sitt puslespill. Foto: David Howarth (Pa Photos / NTB scanpix)
Evertons manager Roberto Martinez har bare ett mål igjen på overgangsmarkedet.

Forrige sesong var Roberto Martinez' første i Everton, og den spanske manageren gjorde en imponerende jobb med merseysidelaget.

Everton endte opp med 72 poeng i Premier League, noe som holdt til en femteplass, foran både Tottenham og Manchester United.

I sommer har Martinez hentet inn Gareth Barry fra Manchester City, Romelu Lukaku fra Chelsea, Brendan Galloway fra MK Dons og Muhamed Besic fra Ferencvaros.

Nå gjenstår kun én posisjon å forsterke, forteller manageren.

- Det er bare én posisjon igjen. Vi vil bruke tid på å se hvor raskt vi får de skadde spillerne tilbake, tilgjengelige for førstelaget. Det vi ønsker å få inn nå, er en ving, sier Martinez til Sky Sports.

- Vi er fornøyde med både kvantiteten og kvaliteten i troppen vår nå. Det er et par unge spillere som vi vet er modne og de kommer også til å bidra, så spillerantallet er sterkt.

Everton er blitt koblet til Christian Atsu i Chelsea, som skal være tilgjengelig for et utlån. Det vil ikke Martinez kommentere.

- Når det gjelder navn, er det for tidlig å gi fansen vår dette nå.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere