RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Everton vil ha Placente

Sist oppdatert:
Everton vil forsterke laget før debuten i Champions League. Nå vil klubben ha argentinske Diego Placente.

Ifølge Sky Sports står Bayer Leverkusen-spilleren høyt på Evertons ønskeliste. Manager David Moyes er fast bestemt på å forsterke laget som sikret seg en imponerende fjerdeplass i Champions League i vår.

Moyes prioriterer i første omgang defensive forsterkninger, ettersom fremtiden til spillere som Alessandro Pistone, Alan Stubbs og Steve Watson er høyst usikker.

Placentes kontrakt med Leverkusen går ut 30. juni, og han kan forlate det tyske laget som Bosman-spiller. Leverkusen ønsker svært gjerne å beholde argentineren, men har ikke mulighet til å betale ham den lønnen han mottar i dag, ettersom klubben ikke kvalifiserte seg for Champions League.

Men Everton er ikke de eneste som ønsker seg den argentinske landslagsforsvareren. Også Roma er interessert i 28-åringen.

- Det er interesse fra Roma. Men dersom vi får et tilbud fra Evertonm kan vi ikke ignorere det. Og med all mulig respekt for Roma; Everton skal tross alt spille i Champions League, sier Placentes agent, Vicenzo Morabito, til Gazetta Dello Sport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere