RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap / Scanpix

Evigunge Luca Toni (36) leverer fortsatt

Sist oppdatert:
Hellas Verona og klubbnomaden Luca Toni skal forsvare sin perfekte hjemmestatistikk når de i dag får besøk av Sampdoria.

Sportspills meny onsdag:
V5 Täby: Birger tar hevn
Hockey-Pelle: Modo mot en smell
Tippetips: Reprise for Spurs?
Oddstips: Sulten på suksess

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra engelsk, fransk og skotsk ligacup, samt Championship, La Liga, Serie A, belgisk Pro League og masse mer.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
168. Genoa - Parma B 2.55

Serie A. Svak start av Genoa, som vaker i nedrykkssonen med sine 8 poeng fra ni kamper. Ligger på 16.plass med 2-2-5 totalt. Tapte som forventet helgens bortekamp mot Juventus (0-2), men tok en etterlengtet seier når bunnlaget Chievo kom på besøk i forrige hjemmekamp. Står med 1-1-2 hjemme.

Parma klatret opp til 8.plassen etter 3-2-seieren over Milan hjemme i helgen. Vunnet tre av sine fem siste, og har hentet tolv poeng fra ni kamper med 3-3-3 totalt. Tapte 2-3 mot Hellas Verona i forrige bortekamp, og er seiersløse hjemmefra med 0-2-2.

Genoa er innblandet i nedrykksstriden, i år som i fjor. Har så langt kun tatt poeng fra lag på nedre halvdel, og tallene på hjemmebane er lite imponerende. Parma startet sesongen tregt, men viser nå fremgang. Skal ha gode muligheter til å ta sin første borteseier i dag, og vi gir Parma tillitten som dagens langskudd.

Dagens avslag
148.Newcastle United – Manchester City B 1.68
Engelsk ligacup, 8-delsfinale. Tyne–Wear derbyet mellom Sunderland og Newcastle ble like intensivt som forventet. Begge sider spilte seg frem til gode sjanser, men det var Sunderland som viste seg som det sterkeste laget. Dermed har det blitt én av hver for the Magpies på det tre siste, som i tillegg til tapet mot Sunderland har spilt uavgjort mot Liverpool hjemme og slått Cardiff borte. Er nummer 11 med 3-2-4 totalt. Har god skyts fremover med blant annet Ben Arfa og Remy, men med 16 baklengs på ni kamper viser laget seg sårbare bakover i år også. Tok seg videre i cupen med å slå Leeds 2-0 hjemme.

Coloccini og Gutierrez er usikre, mens Ryan Taylor fremdeles er ute.

City måtte vende hjem fra Stamford Bridge uten poeng etter en brutal brøler fra Nastasic og Hart. Lagene byttet på å føre matchen, og sånn sett var det greit at kampen så ut til å ende med poengdeling, men Torres utnyttet gavepakken fra City og ble matchvinner rett før slutt. Dermed fortsetter den magre poengfangsten på bortebane for de lyseblå, som har 1-1-3 på fremmed gress. Er nummer syv med 16 poeng og har kontakt med teten takket være sin feilfrie statistikk på Etihad Stadium ( 4-0-0). Stilte med en alternativ førsteellever i forrige runde mot Wigan, men vant likevel komfortabelt 5-0.

Kompany er trolig fremdeles ikke spilleklar.

City vant 4-0 over Newcastle både hjemme og borte forrige sesong, og har kommet best ut av de fem siste oppgjørene. Blir nok utskiftninger på begge sider, men gjestene kan rotere kraftig og likevel stille sterkt. Vi synes uansett at 1.68 er i det minste laget på City som har slitt på bortebane.

Norsk Tipping

Dagens spill
180. Hellas Verona—Sampdoria

Serie A. Etter elleve år i lavere divisjoner er Hellas Verona tilbake i Serie A, og så langt har det vært et vellykket comeback for gli Scaligeri. Forrige rundes borteoppgjør endte riktignok med tap mot Inter, men laget vant tre strake før det og ligger på en godkjent 6.plass med 5-1-3 totalt. De øvrige tapene kom mot Roma og Juventus, begge på bortebane. Hjemme har de vært feilfrie hittil, og 3-2-seieren over Parma sist var deres fjerde strake på eget gress.

Klubben hentet flere gode forsterkninger etter opprykket ble sikret, blant annet spissen Iturbe fra Porto, og 36 år gamle Luca Toni beviser at han fremdeles holder koken med tre mål på syv kamper. Midtbanespilleren Jorginho har også vist gode takter, og det ryktes at Inter er interessert i å hente både Iturbe og Jorginho når overgangsvinduet åpner igjen.

Forsvarspilleren Vangelis Moras soner karantene etter han ble utvist mot Inter.

Tung start på sesongen for Sampdoria, som var uten seier på syv forsøk før rekka endelig ble brutt i forrige bortekamp mot Livorno (2-1). Fikk også med seg alle tre i helgens hjemmeoppgjør mot Atalanta, og kom seg dermed opp på sikker plass igjen. Er nummer 14 med ni poeng fra like mange kamper. Klubben mistet i sommer to av forrige sesongs mest produktive spillere i Mauro Icardi (Inter) og Andrea Poli (AC Milan), og selv om stallen ble forsterket med blant annet Manolo Gabbiadini (a), virker årets utgave svekket. Spilt på seg 1-2-1 på bortebane, hvor det ble tap mot Milan, og poengdeling med Bologna og Cagliari. Antonino Barilla er siste tilførsel på en allerede lang skadeliste.

Etter to seiere på rad er krisen i Sampdoria avblåst for nå, men laget sliter fremdeles med skader og ser ut til å ha en tøff tid i vente. Hellas Verona har sparket godt i fra seg hittil, og 2.05 synes bra betalt for et lag som er uten poengtap på hjemmebane.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 20.40):

180. Hellas Verona—Sampdoria 2.05 3.10 2.95

Klikk her for å levere dette spillet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere