RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Evigunge Marco Di Vaio leverer igjen

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Åtte ligamål har Marco Di Viao scoret for Bologna denne sesongen. Nå skal Chievo til pers.

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Spillmeny onsdag:
Tipping: Vi er bombesikre på Arsenal

Odds: Lesernes oddstips onsdag

Trav: Jackpot i V65!
Viking Lotto: Jackpot og 27 mill i potten!

Onsdagens langoddsprogram er i all hovedsak fra Champions League og europamesterskapet i håndball for kvinner. Legg spesielt merke til at det er mange lag som ikke har noe å spille for i Champions League nå i den avsluttende runden av gruppespillet.

Vi har imidlertid funnet et spennende objekt fra en utsatt kamp fra italiensk Serie A. Allerede klokken 15 møtes to lag i god form. Hjemmesterke Bologna tar imot likeledes formsterke Chievo.

Vant i helgen
Sist søndag tok Bologna en sjelden borteseier da Cesena ble slått 2-0, det var årets første bortetriumf for Bologna. På hjemmebane har det vært mer futt i sakene, og fasiten etter seks spilte hjemmekamper er 3-3-0. Poengdelingene er kommet mot sterke som Inter (0-0 i serieåpningen ), Sampdoria (1-1) og Juventus (0-0). Seirene er kommet mot Udinese (2-1), Lecce (2-0) og Brescia (1-0). I sin nest siste kamp ble for øvrig Cagliari ekspedert med 3-0 i Coppa Italia (kampen ble spilt i Cagliari). Ergo er det blitt tre seire på de fire siste kampene.

Evigunge Marco Di Vaio (34) har scoret åtte av Bolognas totalt fjorten seriemål, og scoringene er kommet i sju forskjeliige kamper (scoret begge målene i 2-2 kampen borte mot Roma). Di Vaio leverer altså jevnt og trutt og ligger helt oppe på åttendeplass over årets spiss i sportsavisen Gazzetta.

Til onsdagens kamp må Bologna unnvære Portanova, Ramirez og Mutarelli, men av disse er det kun Ramirez som hadde vært aktuell.

Fernandes ute
Bortelaget Chievo holder også fin form, og står med 1-4-1 på sine seks siste seriekamper. Sterke 2-1 seier hjemme mot skuffelsen Inter nest sist, og flott opphenting til uavgjort 2-2 hjemme mot Roma lørdag (lå under 0-2). Den gode midtbanespilleren Fernandes er suspendert i ettermiddag (har startet elleve kamper denne sesongen) og Luciano og Thereau er skadet.

I likhet med Bologna har også Chievo en superspiss i form av Sergio Pellisier (fem mål på elleve kamper denne sesongen).

Fordel Bologna
Det står 4-2-1 i siste sju tilsvarende oppgjør på Renato Dall'Ara i Bologna og selv om Chievo tok den seieren her i fjor, har vi god tro på godtgående Bologna i ettermiddag. Bologna har i øyeblikket fire poeng ned til Cesena (som ligger tredje sist og på nedrykksplass) og en ny trepoenger vil flytte laget ytterligere ut av nedrykkssonen.

Chievo har gjort to gode kamper nå hjemme mot hhv Inter og Roma, og det er slett ikke sikkert at de vil være helt på topp i ettermiddag (italienske lag varierer ofte i midtukerundene).

Norsk Tipping betaler 2,45 for hjemmeseieren og vi kjøper. Kampen kan ikke spilles som single og vi må derfor kombinere. På en uggen Champions League-liste velger vi da Arsenal, selv om oddsen er begredelige 1,05 hjemme mot Partizan Beograd. Men Arsenal må vinner og dette roter de aldri til i London. Vi får da en dobbel til 2,57 i odds og vår innsats er kr 100.

HUSK SPILLSTOPP KL 15!

Spilleforslag 1 onsdag:
Kamp 51 Bologna - Chievo 2,45 2,65 2,55
Kamp 61 Arsenal - Partizan Beograd 1,05 6,80 20,00
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere